香港大人網

查看: 1539|回復: 6

[正評] 約完mikabebe的報告

高級會員

睇完某CHING個負評報告, 再係另一個post add 到佢 V7,
你可能睇完第一句已經諗 (挑, 吹水咩, 見人負評中伏仲add)
sorry, 我份人就係咁, 玩左十幾年, 有乜女未食過, 初初出黎玩俾A女叫我開定房一入房即除衫焗我俾錢都試過.
而家? 100蚊車錢我仲俾得起! A女又點? 打死都唔開定房先!

廢話講完講返正題, add 完例牌唔講野住睇下朋友圈先, 啲相正常, 好...信住3成先
之後v7既對話都正常, 起碼唔得第一句就問你now ok? 先
約左2日後夜晚....

等緊既時候我都係抱住睇定啲既心態, 假相唔係真人就放底車錢走人~
佢比相約時間遲左幾分鐘, 不過一路都係v7 同我交代...都算ok 既!
出到黎見到真人, 咦...冇預期中既失望, 因為好老實, 我不嬲睇相都當真人打個7折,
不過佢都叫同張相差唔多.
你問我係咪100%同相一樣, 我只會話唔同角度影到唔同形態, 點100% 一樣?
不過又冇好似個負評報告咁出黎變左另一個人!

過程都係嗰啲, 唔多講, 都係嗰句, 我有既你未必有, 你有既我又未必有!
不過同某ching 講既一樣, 由耳仔錫到落....落....落.....再落
呢樣對我黎講有啲驚喜, 因為除左自己條女 or 一啲相熟既cc 好少新黎就會咁好服侍!!

我唔評論佢靚唔靚, 因為個人觀點唔同, 不過就一定唔係 A 女, 23-24 歲左右女仔一個!
身材唔肥, 唔好問我同佢寫既size有幾大出入, 我冇帶尺去度, 總之唔係咩肥腫衛蘭囉

最後, 唔好問我點解而家出份包膠
都係嗰句, 我唔係啲食飯相機先食要share左先既人
重點係.....成個weekend刨馬刨波都度到冇時間

V7: mikamikalam (唔識hide, 麻煩版主~)
回復

金牌會員

支持,見過佢,並唔係所講嘅咁差,而且服務重好好。
回復 支持 反對

金牌會員

Deleted
回復

中級會員

呢個女仔,
D包膠有幾份好幾份唔好
搵日真係要約次自己睇睇
回復 支持 反對

新手上路

見過呢個女仔,唔係A,相同真人差不多,見佢時塊面有少少腫。不過人好nice,好健談。
回復 支持 反對

高級會員

睇佢wechat 好似唔舒服,會唔會病左有影響塊面腫
回復 支持 反對

註冊會員

She is nice and friendly but look like above 35 yrs old and a lovely big belly
回復 支持 反對

中級會員

個樣比實際年紀大 同有小小肚腩
回復 支持 反對