香港大人網

查看: 1086|回復: 4

[中伏] 中伏!

新手上路

今次約左叫Carmen嘅(wechat id: sexycarmenbb),問埋一個資深的玩家,佢都話呢個ok,心諗今次實冇死啦,於是約左佢星期日下晝3點半響尖咀維記等。

3點踏5去到,等到踏8都未見有回覆,心知不妙。正想走之際,佢話已經響佢屋企佐敦果頭打緊的過來,三個字後到,又話電話冇電(佢cap左圖,呢個我信佢)咁好啦見你都打哂的來就等多你一陣,因為見佢之前係咁俾其他人放飛機,都鄧佢可憐。到左4點踏2到,終於見到佢出的士,見了面,真人比相更wet妹,算啦我都唔想浪費我寶貴的星期天,於是照去,點知就出事。

上到去俾左房錢,好乖咁俾埋家用,之後就去沖涼。原先以為佢會同我玩一陣啦,點知入到去企缸就俾左支花洒我。佢話佢自己出尬來時已沖左涼。係咁意幫我洗左下面(咁我又想帶套吹所以佢冇幫我吹住),就出返去。心諗乜咁心急呀。

出到去攬住錫左一陣,條脷係幾長,跟住帶套吹,都收貨。吹左5分鐘就騎左上來,條女好似唔使前戲,我心諗真係冇咁易俾你坐爆,於是又換左幾個post,過左一陣,佢已經話累。我話一係你抖一陣先繼續啦,佢跟住同我講話約左朋友,比較趕時間。(後尾佢話佢男朋友比平時早左收工,而家響屋企樓下等佢)

咁即係點?佢一個想走先嘅樣,這一剎那,我完全明白了。叫聲還好以,但我感覺唔到佢有任何enjoy樣。我好佩服我響冇哂mood的環境下仲可以用正位射出來。

射完出來後她抽離了我,對住手機講「我而家來緊,大約十至十五分鐘到」,呢一刻我真係唔知佢係同緊佢男友定係下位準備被水魚的師兄講緊。

跟住極速著衫褲,吻別了之後就閃人了,對,因為我book了兩個鐘,所以我就一個傻傻的留在房裡了。好似係佢享用服務而唔係我。

呢個故事教訓我約cc同炒股一樣,一定要識斬倉。食到好的要珍惜,食到唔好的甚至遇到有可疑,唔專業到如此地步的,都必須果斷止蝕。下次都係食返之前約果個人妻算,上次佢仲高潮左兩次,有求必應,又平3份1,爽爆。
回復

新手上路

反而想知果個人妻係邊個,唔知師兄介唔介意分享一下CONTACT?THX!!
回復 支持 1 反對 0

中級會員

good report~~~~~~~~~~~~~~~
回復 支持 反對

註冊會員

thank ching 我都想要人妻資料
回復 支持 反對

VIP

人妻應該係susan
回復 支持 反對