香港大人網

查看: 1758|回復: 10

想問下E度約女既文化

註冊會員

男找男
身高: cm
體重: KG
身形: -
歲數:
我想問係咪要早幾日約定~~~~~~好多積日到唔得閒~~~~~~~~跟住講2下佑唔理人~~~~~~~~個FEEL好似係百幾2百個維住一個女約~~~~~~~~~到幾難約下~~~~~~~~有一個本黎約到佑要我SEND相~~~~~出街一定要開住WIFI~~~~~~~~~~我話講電話到唔得~~~~~~~~~~~~
E度約人真係要放多少少心機~~~~~~~~~一講錯野~~~~~~~~~D女到已經唔理你~~~~~~到唔洗點約~~~~~~~~~~~~有一D佑賣相先~~~~~要買到一定數既價錢先可以約
俾我個FEEL係難約~~~~~~~~~~~似百幾2百個維住一個約~~~~~~~~同埋選擇唔係多~~~~~~~~唔好意思~~~~~~係度無耐
不過E度佑講得無錯~~~~~141既服務佑真係衰到0~~~~~~~~~~
如果大家有既物放法提意我可以易D約到D女出黎請講俾我知?
回復

註冊會員

上次約佐個~~~~~~質素OK~~~~~~~~不過佑真係貴過141好多~~~~~~~~2個鍾2Q要$4200再計埋房錢~~~~~~~~大約$4500~~~~~~~~~~香港男人真係唔可以窮~~~~~~~~~~我搵唔到錢~~~~~~~應該好耐先可能會再TRADE一次~~~~~~~~~~因為$4500對我黎講141可以轉9次唔同既女~~~~~~~~不過141係服務完全係0~~~~~~~~直頭去過一次到唔會想返轉頭~~~~~~~~~~~~~~~服務同價錢真係正比
果個好在唔洗我BOOK定房同埋出街要我電話一定要開WIFI~~~~~~~~先約到~~~~~~~~~因為我電話係屋企先有WIFI~~~~~~~~~~出街無WIFI發射站係開唔到WIFI~~~~~~~~~~~~~~~~~同埋我唔識用APP~~~~~~~~~BOOK定房先~~~~~~~~~~~~好多唔可以係街見~~~~~~~多數到約唔到~~~~~~~~~~~~~~~~141好在就唔會選擇性接客
回復 支持 反對

註冊會員

我想問E度有無機會搵到真愛~~~~~~~~有時TRADE到D覺得心誼既女想再發展洛去~~~~~~但係好似好難再發展洛去甘
回復 支持 反對

註冊會員

search下一位師兄,叫浪子食家,係呢方面嘅專家
btw,真愛唔使諗啦,人地睇錢架咋
回復 支持 反對

註冊會員

Jimmwany 發表於 2021-1-22 10:46
search下一位師兄,叫浪子食家,係呢方面嘅專家
btw,真愛唔使諗啦,人地睇錢架咋 ...

點解~~~~~~~~我現實生活中溝唔到女~~~~~~~想係度搵真愛有物問題~~~~~~~~我唔假意對方層經做過E一種野咪得LOL
回復 支持 反對

註冊會員

D女真係唔休做~~~~~~一有少少唔鍾意OR講錯任何野就已經BOCK佐我~~~~~~~仲要樣樣野到佢話事~~~~~~~~約WHERE到要佢決定~~~~~~~賓館佑唔得~~~~~~~一定要時鍾
回復 支持 反對

中級會員

最緊要  爽快 配合...

時間 地點 plan...最好先book房

要自介或入數先  想約就要配合

呢度係揾$同sex...not love..

你show到你係真係肯洗$/有$買...就易約...勿R水吹.

你都識講 可以係一對一百...咁忙...真心約人先好揾.

否則blk就blk  you㗎喇 ...明白末,bro....非141喔
回復 支持 反對

註冊會員

藍小鈴 發表於 2021-1-23 07:04
最緊要  爽快 配合...

時間 地點 plan...最好先book房

有個我約過出黎~~~~~~~~跟住咪佑係俾佢BOCK佐~~~~~~可能我係果種多野講既人一講錯野就俾人BOCK~~~~~~~~~~你講得無錯~~~~~~~~真係搵到錢肯洗先得~~~~~~~~~可能我真係玩開141多~~~~~~~~~E度約係我眼中係好煩~~~~~~~~~~剩係要我book房先我其實唔識用APP~~BOOK房~~~~~我想係見佐先一切行過去BOOK房~~~~~~其實我唔覺得有物野問題~~~~~~~但係好多到要求一定要BOOK佐房先~~~~~~~~~
我到明白上網既野好多衰人~~~~~~但我係好人俾人吳會係衰人~~~~~~~~有個其實PTGF好便宜$400一個鍾~~~~~不過佑要我SEND相~~~~~~佑話一出街就唔講得電話住~~~~~~~~~~~~~我個電話一出街到無WIFI~~~~~~
BOCK佐我到唔緊要啦~~~~~~~有一個出過黎我見到佢既信息有800個味回復~~~~~~~~~唔怪得約出黎既要求係甘高~~~~~~~~~~
算啦~~~~~~~你好運搵到錢~~~~~~~~~上面講有個係E方面嘅專家~~~~~~我念佢搵到錢~~~~~~~~~我E種搵唔度錢真係141流氓多~~~~~~想食D高質女真係難
我係E度約既女唔多~~~~~~~~同埋我無玩WHATSPP~~~~~~~~剩係得TG~~~~~~鎖以選擇既女唔多
其實我想同D女講多少少野我唔覺得有問題~~~~因為如果我覺得OK既女係會約多幾次~~~~~~~最怕同D新約既女玩~~~~~~~~~~~唔想浪費彈藥經常轉女~~~~~~~~~~~因為有D女無我到唔係好有FEEL~~~~特別係我要少少肉既女~~~~~~~~~~
出黎玩的確係無真愛~~~~~但係到想搵有少少真愛既FEEL~~~~~~~~講真一見到D臭串既OR到完全唔想做但佑想要錢既女~~~~~~~~真係無物FEEL~~~~~~吉到唔想吉
回復 支持 反對

中級會員

講多一句:就係女 真係好忙....要到題...講嘢就約咗出嚟 床上傾....

重點  你末俾到$ D女  唔好晒人哋時間

每日每分每秒 都有人R水吹 冇收到家用時 可以點有feel.

人哋係出嚟揾食....唔係Foc...
回復 支持 反對

註冊會員

藍小鈴 發表於 2021-1-23 10:03
講多一句:就係女 真係好忙....要到題...講嘢就約咗出嚟 床上傾....

重點  你末俾到$ D女  唔好晒人哋時間

甘佑係~~~~~1個對8百幾個~~~~~~我到唔知到可以講到D物野~~~~~~~~~我念香港真係多有錢人~~~~~~~~~~~~~~~係APP約真係超級煩~~~~~~~~~~出到黎我唔鍾意到唔知點算好~~~~~~~~~~機本上有好多味出到黎到已經BOCK佐我~~~~~~~~~~有一個出過一次~~~~~~~佑BOCK佐我~~~~~~~~可能我多野講~~~~~~~~~~~~~~同埋E度D女多數會講大話唔可信~~~~~~個個話自己大學生~~~~~~~~~~~~我就係約咗出嚟 床上講得太多廢話~~~~~真係浪費時間~~~~~~~唔應該甘做~~~~~~~~應該玩得大D~~~~~~~~~~~~~~~我太好唔合色出黎TRADE~~~~~~~到係俾番D衰人去TRADE~~~~~~~到係衰人先合色出黎玩~~~~~~~~~~~~~希望有一日我中完六合彩~~~~~~~跟住再返番黎~~~~~~見到合心水既可能同佢結婚~~~~~~~記然到係為錢~~~~~到時應該唔會拒絕我~~~~~~~~為錢無問題~~~~~~~~~但太重為錢既FEEL就唔好~~~~~~~~~~~
講真呀~~~~~~~~味出黎到甘串~~~~~~~~~出到黎到係甘臭串既OR到完全唔想做但佑想要錢既女~~~~~~~~~~~~~~我到唔知吉唔吉好~~~~~~~~~~
可能你佑無錯~~~~~~~~無錢佑想要高質素~~~~~~~~真係無可能~~~~~~唔好出黎玩~~~~~~~~~
回復 支持 反對