香港大人網

查看: 3440|回復: 34

[中伏] 零服務的CC

中級會員

長話短說,她叫Melody,WECHAT ID是melodybabybaby,一入房便看電視,完全冇意慾調戲我
不給你服務不止,當你主動去跟她親熱,還要不停地縮來縮去,好像不想做
如果夾硬黎又好似強姦咁,搞到我都無咩FEEL繼續
我自問都乾乾淨淨,出黎前都沖身,刮鬚,顧及下CC感受

佢本身出黎都唔太似相既樣,不過未至於太差,重要係無限PLAN,蝕曬水

你想人尊重你,就唔該你有服務
你尊重我,我亦尊重你,收錢冇服務,就預o左會有唔好既Report
好失望,第一次約CC有咁既遭遇
回復

註冊會員

1.我回覆唔代表我冇生意
2.你唔滿意我個樣可以當時俾番車錢
3.你唔鐘意人食野可以叫人唔好食
4.我冇食三文治食個幾鐘咁奈,若果可以咁奈我已經去左做表演
5.係個時個姐姐打黎話夠鐘你先係我個身度起身做個1q,唔係我hea 左成個幾鐘先同你做
6.我唔知一個人壓係我身我個身除左對手可以郁到之外對腳同身郁唔到仲可以做到d咩,呢個姿勢莫講話郁下個身連bj都b唔到,你試下俾人壓係你個身度睇下有咩感覺
7.我唔係網主我唔會成日上黎check 住d post
8.我骨盤位有事,所以唔會特別俾人壓住,私人野都唔想講
9.我從來冇del過你wechat, 亦都冇因為你個post del你wechat
10.我唔會再覆呢個post
回復 支持 1 反對 0

金牌會員

感謝CHING提點
AGENT女嗎 ?
回復 支持 反對

管理員

勤政

9成是agent女
回復 支持 反對

中級會員

又唔似係,佢冇催鐘,不過服務真係麻麻地
回復 支持 反對

註冊會員

錫一陣係冇問題,但係個幾鐘係度錫你唔厭我都厭,個陣佢係坐係我身個幾鐘錫下停下錫下停下,臨尾半個鐘就夠鐘先黎扑,老實講下我感受,你個幾鐘成個人訓係我個身度真係好痛,特別係你訓係我身度係我鎖骨位託頭,我唔知你覺得係浪漫定有feel d, 同埋你咁訓著黎想我俾d 咩你?我相信唔會有女仔喜歡人地成個人坐係自己身度,雖然你輕。
回復 支持 反對

中級會員

只係食野睇電視抖都用咗差唔多一粒鐘有多,何來坐係你身上個幾鐘?
我唔主動時,你係完全冇意慾掂我

定係你鍾意人粗暴對你?一黎就要上,咁我上青樓得,洗咩搵你?
就係要有互動,你係冇
回復 支持 反對

中級會員

重有我尊重你,你賺既係皮肉錢,就算唔太滿意都比足錢唔講價,
但你都尊重下你既客人同埋你做既職業,你要錢,客人要既係開心,就要比服務,傾下計,愛撫下
搵CC就係想有人服務,有感覺,唔係就咁出完火就算
其實唔鐘意我坐係你身上係可以出聲,但你咩反應都唔比,真係唔知做得D咩?
係咪對待溫柔都係唔好?
回復 支持 反對

註冊會員

先生,你幾時見過人會食三文治可以食個幾鐘?一個字咬一啖?最多咪食三個字,唔好將你唔鐘意既野誇大黎講,你最尾個三個字至半個鐘至開始做得個一q,就唔好覺得做唔到兩q以上就蝕左兩個鐘無限房錢,時間係咁多就咁多我亦都陪夠你兩個鐘先走,
仲有我性格就係咁,比較靜,你個日都唔講野,既然你咁介意約cc 要溝道咁你唔打開話題先?例如講天氣,電視劇etc, 仲有我係唔多喜歡人坐係我個身,我都係第一次見到有咁既話,我唔話你核突係俾面你,費事搞到場景咁尷尬,我亦都有嘗試整開你,但係你又坐番上黎,仲有你將個頭托係我心口度你覺得我講到野咩?我個人係靜,但唔代表我就好好恰。
回復 支持 反對

中級會員

隔o左咁耐先應,生意唔好發脾氣呀?我原本都算,你鍾意推返個Post上黎講,ok

首先要同大家講,佢D相P得有一定程度,D角度都用得好好,同本人個樣唔太似,重有少少似男相

唔好意思我就真係見到你係到Hea o左成粒鐘,先開始,正常既係好快咁食完,唔係好似你咁樣慢慢食
叫你愛撫或做乜乜又係到Hea做,唔知你想點,
我冇撩過你傾野?我撩過你,但你好簡單咁答之後又唔會講野,咩叫溝通呀,兩個人互相問答野,唔係一個淨係問,另一個淨係答
我話你唔好發大你自己唔鍾意既野黎講就真,壓住一陣就話我坐o左你好耐,時間得兩個鐘,我點樣可以坐o左你好耐
訓落你心口又係一陣既事,唔好冇野反駁搵野黎反駁

再者,你D反應呀態度呀,好似鑲金咁唔比人親熱咁樣,如果我夾硬黎好似搞到強姦你咁樣,我真係做唔出
出黎做,又要拎貞節牌坊呀?

從我出post之後你就刪o左我Wechat就知你唔接受得反面意見啦
你咁既服務質數,比咧個價錢真係完全唔值,已經唔講外表,淨講服務你都扣曬分
有冇女朋友feel、又唔愛撫、親熱又縮黎縮去又格手

我約過其他CC都係好Enjoy,得你係令我感到唔值,唔通我真係咁得閒特登針對你咩
事實就要面對架啦,想人讚你既話出黎做野,就要有返自己做野既態度,敬業樂業,唔係成個癱己咁癱係到
回復 支持 反對