nganwong2010 發表於 2016-6-2 19:40:38

歡喜咪俾,唔信咪唔俾,有乜好拗?有錢嘅為何不可享受保障?無錢嘅少不免要承受白眼。至於有無保障就見仁見智,森林咁大,總有拐瓜劣棗嘅

ben.ben 發表於 2016-6-2 22:57:30

see see sin

felixhk0 發表於 2016-6-2 23:44:10

Cccccccccccc

Peter4624 發表於 2016-6-2 23:47:15

有睇過ig上的那篇文章,的確,一個數百元的會籍已經令許多無心人離開。ig上有許多post,恍惚回到msn的年代,約到你好彩。約到個真的cc你更好彩,約到個啱心水的,中六合彩啦。網站就是降低這些風險,男或女都是一樣。你情我願的,好可能付出4至5位數字,那麼真的介意那數百元,我明白毎個人價值觀不同,隨你判斷吧。

richardlee 發表於 2016-6-3 14:56:24

nice to see

Lawchakyuen 發表於 2016-6-3 17:08:40

Ccccccccccccc

kin8888 發表於 2016-6-3 20:40:22

cccccccccccccccc

aiko 發表於 2016-6-4 02:10:32

請問ching們邊隻眼見到我係會所?而我自己唔知我係會所既?對唔住,令大家失望 我無咁既本事亦無咁既辦法去到咁高級既地方 或者呢個世界上有好多個aiko而唔會係我 我已經退出bigman 希望ching們高抬貴手唔好再提起小女子 承蒙大家錯愛 應該憑我語氣 大家會知我係我 謝謝

aiko 發表於 2016-6-4 02:25:05

請問ching們邊隻眼見到我係會所?而我自己唔知我係會所既?對唔住,令大家失望 我無咁既本事亦無咁既辦法去到咁高級既地方 或者呢個世界上有好多個aiko而唔會係我 我已經退出bigman 希望ching們高抬貴手唔好再提起小女子 承蒙大家錯愛 應該憑我語氣 大家會知我係我 謝謝

anonymouschan 發表於 2016-6-4 03:32:13

see see sin
頁: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13
查看完整版本: 大人網VIP霸權