samothyckc 發表於 2016-7-30 23:52:53

查實小弟都係Join咗兩日(比較後知後覺),都已經決定做Vip,原因好簡單: 保障,無論對會員同囡囡都係。查實小弟都係喺大陸回塘人士,大陸唔平咩? 1200人仔包4星酒店房個半鐘兩Q。但都點解打算返嚟玩? 就係嗰種感覺,同聲同氣嘅感覺或者遺失咗嘅情懷。如果喺呢度又係食番內地7日鮮,我不如返大陸!? 仲有得揀。

samothyckc 發表於 2016-7-31 00:31:54

同埋要創立一個成功嘅網站唔易,要維持一個成功嘅網站更難! 機制係好重要。對會員嚟講一般都唔係10皮8皮1個月,每次拎千幾二千蚊出嚟都唔係少錢,所以如果冇機制去保障會員,點會有公信力? 邊個仲會上嚟呢度? 咁打個譬如: 一座大廈唔想變冇掩雞籠,都要安裝大閘請看更,咁都要錢㗎~所以我覺得要俾錢好合理,而呢度價錢亦算公道。而唔想付費嘅咪喺閘外做訪客囉~正如Admin講過,呢度已經冇收你錢,冇可能保証到你搵CC唔俾人呃。而會員有權搵到優質CC先我覺得好正常,馬會會員入馬場唔通坐公眾棚咩? 至於CC就梗係揀會員嚟做啦~好正常,搵都搵個有保証嘅嚟做啦~可以減低被飛機風險,邊個唔鍾意? 所以講咁耐我都希望呢度可以Keep on Run好啲,繼續提供到好嘅資訊同服務俾一眾師兄弟姊妹。

177697uuu 發表於 2016-7-31 17:46:24

cccccccccccccc

Thomas_hkbigman 發表於 2016-8-8 09:24:03

CcCccccccccccc

winton 發表於 2016-8-12 02:16:55

Cccccccccccc

sampan2016 發表於 2016-8-12 10:44:26

thanks for sharing and fully support
頁: 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13]
查看完整版本: 大人網VIP霸權