gagking12345 發表於 2016-5-26 00:23:06

葡萄牙混血兒跌錢報告

全程催鐘,bj敷衍了事, no bathing, no car,仲要串串共咁, 態度惡劣。最尾按近趕客,話係咪第二個入嚟先想走。自問全程好有禮貌,見佢咁夜未食飯仲買埋零食俾佢,得到咁嘅服務真係不可理喻。以為有幾分姿色就要受你氣咩。

gagking12345 發表於 2016-5-26 07:18:16

peechan 發表於 2016-5-26 01:47
ching 感激報告,想問下真人同相是否一樣?定係掉包嘅呢?

六成似啦 加埋西口西面得返三成 完全唔值

gagking12345 發表於 2016-5-26 00:45:50

請各位師兄約前三思。

whoami1992 發表於 2016-5-26 01:22:00

99%係agent

peechan 發表於 2016-5-26 01:47:11

gagking12345 發表於 2016-5-26 00:45
請各位師兄約前三思。

ching 感激報告,想問下真人同相是否一樣?定係掉包嘅呢?

mickeyhk 發表於 2016-5-26 02:06:55

thanks ching report

fordownloadca 發表於 2016-5-26 02:37:27

its her last dat so doesnt have to give good service.

gagking12345 發表於 2016-5-26 08:12:34

peechan 發表於 2016-5-26 01:47

同埋成身公仔 影響晒整體觀感

gagking12345 發表於 2016-5-26 08:14:07

fordownloadca 發表於 2016-5-26 02:37
its her last dat so doesnt have to give good service.

搵食咁容易咩 唔願意咪唔好做囉 咁唔pro go home la 而家其實係咪曲線幫緊佢

gagking12345 發表於 2016-5-26 08:17:49

whoami1992 發表於 2016-5-26 01:22
99%係agent

係100%agent 因為我見到條女同個主持人wechat 而個acc就係forum嗰個 事後投訴仲要係咁扮係本人 真係好噁心 其實呢度大陸嘅post應該都係agent 之前見有個wechat acc轉左第二個人 真係環保 識循環再用
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 葡萄牙混血兒跌錢報告