gagking12345 發表於 2016-5-26 20:55:01

grman 發表於 2016-5-26 19:08
人地講明一個鐘, 你就賴死唔走兩個幾鐘, 仲要人地比埋私人微信比你
條女呾樣講你
不過見你唔係VIP, 都知你 ...

你又知兩個幾鐘 你係agent牙? 關你銀事牙? 兩個幾鐘唔出嚟唔俾agent打咩 小心你個架步仲好啦

gagking12345 發表於 2016-5-26 20:58:48

人地講明一個鐘, 你就賴死唔走兩個幾鐘, 仲要人地比埋私人微信比你
條女呾樣講你

專登開個新acc兜 你算吧啦 有錢都唔幫襯你啦做呢行抹大對脾就得咩

gagking12345 發表於 2016-5-26 21:02:12

條女呾樣講你

敢做唔致認嗰個生仔冇第三隻眼 生女做呢行啦不如

oscar1603 發表於 2016-5-26 21:12:34

係幾cool既

grman 發表於 2016-5-27 02:34:13

gagking12345 發表於 2016-5-26 20:55
你又知兩個幾鐘 你係agent牙? 關你銀事牙? 兩個幾鐘唔出嚟唔俾agent打咩 小心你個架步仲好啦 ...

佢wechat同我講
你嘈左咁耐, 成個post都仲係得你一個鬧到咁

grman 發表於 2016-5-27 02:38:43

gagking12345 發表於 2016-5-26 20:58
專登開個新acc兜 你算吧啦 有錢都唔幫襯你啦做呢行抹大對脾就得咩

新acc? 我玩左大人網起碼3年, 大把女仔約過我
不過講你都唔識, 因為好多都只接受vip預約, 唔係你呢D死窮撚約到
barbie, mandy, carmen大把女見過我, 我次次都有比tips, 洗撚做agent咩

可能條女對你態度特別差我唔知. 不過我約時對我好好, 可能因為我有比tips你冇比
我成間廣告公司洗撚做agent. 兜? 兜乜撚! 條女講明做7日, 都做完了, 我兜黎把撚?

mike_cha 發表於 2016-5-27 21:53:02

i run away when see u

deepthroat 發表於 2016-7-23 23:31:38

係咪而家有正評同一個人啊?

snooze 發表於 2016-8-28 15:18:24

honey carman ?
頁: 1 2 [3]
查看完整版本: 葡萄牙混血兒跌錢報告