香港大人網

樓主: 551727

魏喜兒 G級巨乳 21腰 盡力做到最好 家姐魏婉婷一樣大波 ...

新手上路

話說琴日就第一次約咗呢位女女,最近約返cchg, wechat 又早兩日被full book, 最後都順利約到啦,睇佢profile同相又超大波又話識潮吹又包玩具咁好多嘢玩,好似係。
佢v7係真相❨咁一定有執過❩係可愛嗰種女仔,細細粒同大波波,把聲係幾cute既。
入到房擺低家用後,就開始左巢右巢,唇槍舌劍一番,跟住去沖涼除晒衫既大波波真係名不虛傳酥軟白滑,雪糕妹重要係白虎妹,沖涼時佢有跪低用大波波幫我夾腸,俾佢360度又軟又白包圍住,沖完涼就放佢上床,妹妹自己帶咗玩具一齊玩,用震蛋輕輕掂吓佢已經濕濕哋,佢好似隻貓仔咁跟住淫叫,玩咗一陣佢問我想唔想睇潮吹,咁我當然話想啦,跟住佢就教我點樣幫佢可以令佢噴水,慢慢試咗好多次都唔得,都最尾搞到張床濕晒都只係噴咗少少,跟住我攤咗喺張床到想抖吓,點知佢好主動一嘢就含落去,有深有淺咁吞吐好鬼舒服,含咗一陣佢話佢都想要,但我想俾佢口爆,咁我叫佢打側身幫佢用震蛋玩住先,跟住一陣暖流湧上就射晒落佢口。
睇睇時間冇多雪糕妹話唔俾我抖,佢即刻就要佢話餓咗好耐,好啦咁,馬上上套一開始就用狗仔式入佢,揸住佢個白滑屎忽係咁推,佢叫我一邊插一邊❨輕❩拍佢屎忽啪啪聲咁,妹妹原來有啲M屬性,只係轉女上坐喺身就可以食正佢波餅,最後一湧而上直接顏射,終於可以抖一抖,襯佢抹緊面既時候把握最後機會繼續攬住佢對大波波玩多一陣,就沖身走人,最後黎個深深既goodbye kiss道別,謝c組
回復 支持 反對

註冊會員

Cccccccccccc
回復 支持 反對

新手上路

回復 支持 反對

新手上路

話說琴日就第一次約咗呢位女女,最近約返cchg, wechat 又早兩日被full book, 最後都順利約到啦,睇佢profile同相又超大波又話識潮吹又包玩具咁好多嘢玩,好似係。
佢v7係真相❨咁一定有執過❩係可愛嗰種女仔,細細粒同大波波,把聲係幾cute既。
入到房擺低家用後,就開始左巢右巢,唇槍舌劍一番,跟住去沖涼除晒衫既大波波真係名不虛傳酥軟白滑,雪糕妹重要係白虎妹,沖涼時佢有跪低用大波波幫我夾腸,俾佢360度又軟又白包圍住,沖完涼就放佢上床,妹妹自己帶咗玩具一齊玩,用震蛋輕輕掂吓佢已經濕濕哋,佢好似隻貓仔咁跟住淫叫,玩咗一陣佢問我想唔想睇潮吹,咁我當然話想啦,跟住佢就教我點樣幫佢可以令佢噴水,慢慢試咗好多次都唔得,都最尾搞到張床濕晒都只係噴咗少少,跟住我攤咗喺張床到想抖吓,點知佢好主動一嘢就含落去,有深有淺咁吞吐好鬼舒服,含咗一陣佢話佢都想要,但我想俾佢口爆,咁我叫佢打側身幫佢用震蛋玩住先,跟住一陣暖流湧上就射晒落佢口。
睇睇時間冇多雪糕妹話唔俾我抖,佢即刻就要佢話餓咗好耐,好啦咁,馬上上套一開始就用狗仔式入佢,揸住佢個白滑屎忽係咁推,佢叫我一邊插一邊❨輕❩拍佢屎忽啪啪聲咁,妹妹原來有啲M屬性,只係轉女上坐喺身就可以食正佢波餅,最後一湧而上直接顏射,終於可以抖一抖,襯佢抹緊面既時候把握最後機會繼續攬住佢對大波波玩多一陣,就沖身走人,最後黎個深深既goodbye kiss道別,謝c組
回復 支持 反對

新手上路

Çccccccccccc
回復 支持 反對

新手上路

Çccccccccccc
回復 支持 反對

新手上路

這次是我人生的奇遇,在這個A準窩心的安排下,準時入閘,只見一個笑容滿臉的可人兒上來抱抱輕吻一下,真人比相片年輕,感覺告訴我是一個好既開始
在沐浴其間,她主動大車過來,車到我气喘如牛,跟着用她34d.渾圓胸器,在我身上前前後後推到吱吱声,真爽死!接着水中奏樂,像蛇一般的舌頭,捲着捲着我的小弟弟,使我像在人間仙境,好正!
她用毛巾替我乾身,在床上用她的胸器簡直不放過我每一吋肌膚,叫我轉身她用軟滑滑的舌頭像油漆師傅大pat大pat地掃掃掃之後,她唅着我的小弟弟像食啫喱食到雪雪聲,就這樣就爆在她口裡。

我期待已久的情節來了,她上來一招淫賤打樁機!野野坐得好深!之後又再搖!沒有放過我 攻擊我上半身在我很害羞的乳頭打風! 戰況激烈! 在任人魚肉的情形下 坐上啪啪啪啪好大声呀!跟着又來奶我,佢條脷尖D 的,蜻蜓點水 奶得我好爽 !加上我最愛的啪啪声,我要反擊了!後進 一改我服務女女的作風,係貫通式插入,哈!你死更!我插死妳,就這樣完美地爆了。
服務好好!做足100分!
美妙的感覺在心頭!

cc131753
Wx003188
回復 支持 反對

新手上路

回復 支持 反對