香港大人網

查看: 1207|回復: 7

[正評] 倩兒aa91455776

VIP

話說倩兒係我第一個約出ge cc,(根據距講我係距第二個客),其實係距開始無耐我已經加左距WeChat,當然我都加左好多人WeChat。第一次約當然要比較下啦!比較完之後其實距都唔係第一人選,但係第一人選唔知做咩唔應我機。所以我又再穩翻倩兒。點知倩兒已經穩到野做,開始忙所以唔約住。而我又有d野忙,所以都無再穩人約。到近排倩兒WeChat我問我約唔約。見之前約距唔到,甘一于約距,去左旺角。第一次約我就遲到要距等左我十幾分鐘,但見到距之後都係笑容十足。完全唔會黑面。入到房之後服侍周到,而且真系比到女友feel我。配合度又夠好。
樣貌:7
身材:7.5-8
態度:10
服務:9.5(0.5係扣距成日都唔比我kiss距)
總體:8.5

已打算下個月出糧睇下就唔就到時間再約
回復

高級會員

佢好鈡意合埋哏…………我吾係好様衰啫……態度真10……佢拆拖鞋俾我着
回復 支持 反對

VIP

herosuper 發表於 2016-4-22 21:52
佢好鈡意合埋哏…………我吾係好様衰啫……態度真10……佢拆拖鞋俾我着

ching你打錯字?,你想講距?,我唔覺得距樣衰,幾順眼但又唔係話十分靚.距真係幾細心
回復 支持 反對

新手上路

咩人黎嫁?~~~~~~~~~~~~~
回復

高級會員

八千兄,我係話我樣衰令佢吾敢望我姐(d人話我似劉以達);我想問問倩兒有冇刻意話自己下海冇耐?我3月中date佢佢話我知佢做咗—兩日,但我喺lovely見倒3月頭佢已有report…………
回復 支持 反對

VIP

herosuper 發表於 2016-4-23 21:43
八千兄,我係話我樣衰令佢吾敢望我姐(d人話我似劉以達);我想問問倩兒有冇刻意話自己下海冇耐?我3月中date ...

3月尾果時我約距,距就話穩到野做,所以唔約住,話等距得閒翻再通知我,我對上星期日先約距,閒話中得知我係距第二個客(無刻意講)。依d野深究甘多做乜,最緊要happy
回復 支持 反對

高級會員

Hahahaha…………係喎……
回復 支持 反對

註冊會員

CHING 呢個我都想約,但未約到
回復 支持 反對