香港大人網

查看: 11041|回復: 480

[正評] 與得意愛笑女神難忘兩小時時光

新手上路

今次係小弟第二次出報告,對上一次已經係兩年前,小弟唔係啲咩經驗老手,所以每一次同CC們既經歷都記得好清楚。

小弟習慣唔會即加即約。通常都係加咗聯絡一段時間先會約,一黎怕俾人呃,二黎可以睇清楚值唔值得去約。所以對於個啲真實同有質素既CC,我係有點兒抱歉。

話說最近既一日,小弟打開塵封已久既Wechat Account,檢視下contacts。有啲CC已經上岸,有啲CC風彩依然。小弟心血來潮揀咗一個加咗好耐但未約過既CC,約係下一日相聚。

今日講既主角,以小弟認知都幾出名,可能有啲師兄既反應係“又係佢?“。不過無論伊人以前有咩好評劣評,以下係小弟同伊人約會之後既真實感受。為咗唔好令大家未睇就先有偏見,所以伊人芳名,會係文未先會出現。

當日我預早咗時間到達,所以提早咗約會時間,伊人亦無怨言,我地準時係門口相認。伊人當日身穿粉紅色外套加短褲。樣貌,總之係男人街上絕對會回眸既嗰種。身材,均秤窈窕。笑容,一笑傾心,係一個愛笑既女仔。

外貌確認之後,伊人仲問我收唔收貨,我心諗,小姐你真識講笑,梗係收貨啦。等電梯上樓期間,好主動拖住我,伊人雙手滑溜細膩,觸感柔軟,我不禁打個冷震。

上房之後,大家缷下行裝,伊人冇催俾家用之餘,仲主動行埋黎,用一個殺食既微笑,水汪汪既眼神望住我,隨即就錫咗埋黎,口中仲帶有士多啤梨味。一輪熱吻之後,伊人話鐘意騎住我黎嘴,於是我就坐係床邊,等伊人上馬,享受被伊人強吻既感覺。再舌戰一輪之後,我抱起伊人,伊人好似樹熊咁攬住我,繼續“唇槍舌劍“。

經過一番激吻之後,大家都好熱,繼而寛衣沐浴。伊人除咗細心幫我沖乾淨全身每一處之外,同時亦不忘微笑同舌戰,仲時不時伸脷出黎,仿佛叫我嘴落去咁。沖身期間我都忍唔住,不停摸同錫伊人全身,因為伊人全身肌膚都好白滑,觸感真係舒服。順帶一提,伊人怕凍個樣真係好可愛。

抹乾身之後,上到床繼續濕吻,因為伊人實在太好嘴,嘴唇軟熟不在話下,條脷仲好勁,仲經常好主動嘴埋黎,無可抗拒。伊人再向下錫,由頸到心口,兩粒提子亦俾伊人啜到滿哂口水,我認為係好高既享受,因為真係俾伊人啜得好舒服。今次輪到伊人錫我全身,順勢而下,下體完全俾佢條脷征服。

完全進入狀態之後,上套入閘。一進入,發現好緊,原來伊人仲識收陰,男上期間,伊人仲時不時用腳夾到我實一實唔放,用力收陰,將我下體包到實一實,想拔出黎都難,伊人真係好落力。我就繼續抽插,由於真係太舒服,好快交咗功課,交完功課都夾住唔俾我走,用力包實我下體,太舒服啦。

由於我約咗伊人兩小時 ,所以交咗一次功課之後,我地就躺在床上,相擁談天說地,傾下又嘴下,伊人係一個開朗健談既女仔,聽伊人講野都唔怕會悶。

隨後伊人問到,我試過最多一晚幾多次,由於小弟係出得快回氣快,我答佢兩個鐘四次,伊人就好雀躍咁話“不如試下,我有套“,仲話唔會收多我錢。伊人同時不忘手多多,白白滑滑既手係我身上溜走,我好快又進入狀態。再上套,今次先女上,再轉男上,係佢強力收陰肌底下,好快又交咗功課。

休息下,睇下電視,打下車輪,伊人見我又硬起,上套再黎男上。第三次雖然係硬咗,可以完完全全感受到收陰既威力,好享受,但抽插好耐都仲未交到功課,伊人問我攰唔攰,叫我休息下,我都唔想伊人咁辛苦,所以我都停咗,抱歉令伊人失望。之後繼續相擁傾計,直至夠鐘,沖身,俾家用走人。

臨出門口同等電梯期間,伊人都奉送一番熱吻,仲一直關心我點離開。入到電梯都一直拖住手,直至伊人先出電梯,一聲再見,為美好既兩個鐘時光,劃上完滿既句號。

伊人係一個活潑可愛,天真開朗既善良女仔,絕對有女朋友感覺。約會翌日,我全日都回味緊當晚情節。伊人亦同我講咗好多佢自己既野,每個人都有自己既經歷,有自己既故事,所以希望各位可以善待伊人,互相尊重。以上講既過程,有好多精彩細節未能盡錄,當然我有既未必大家都有,而且人人都未必會一樣,但基本上只要唔係要求變態野,伊人都會盡力配合,但最緊要係如果有啲野伊人唔想做,一定唔可以逼。我係到多謝伊人俾咗一個美好既晚上我,希望我亦有令佢覺得舒服自在。

*同佢既約會係最難忘,所以我一定會翻約

樣子:8/10 ( 拖出街一定羨慕死隔離 )
身材:9/10 ( 個人認為好靚,瘦底,有前有後 )
服務:10/10
態度:10/10

伊人 Wechat: vivi2804
回復

高級會員

Thx for sharing
回復 支持 反對

高級會員

cccccccccccc
回復 支持 反對

高級會員

Thanks for sharing!
回復 支持 反對

高級會員

Ccccccccccccc
回復 支持 反對

高級會員

Ccccccccvv
回復 支持 反對

新手上路

cccccccccccccc
回復 支持 反對

中級會員

Thanks for sharing