香港大人網

查看: 1954|回復: 11

[中伏] 呢個平台好多Agent

中級會員

宜家大人網已不及以前,太多活躍agent在此平台活動,完全版主沒有打擊!失敗的大人網 再見!
回復

管理員

勤政

寫明冇橙色字既都唔好約, 冇橙色字既當然9成北姑/agent
你又冇比過1蚊做VIP, 你冇損失過1蚊比大人網, agent女既錢一蚊我地都收唔到
掃agent都要時間. 大人網連基本配套都未整好, 點有時間反agent

回復 支持 1 反對 0

註冊會員

我也中招了,以前可食到好多好野,吃左兩件蕉,以後也不会再找再,再見大人绸x2
回復 支持 反對

中級會員

冇認證女 9成9系Agent或者系北姑 十問九唔應 剩答幾點 宜家出 ,近期發現某認證女約好也放飛機,其後發現她用假相登記認證女會員 假到不得了 大人網已倒下
回復 支持 反對

管理員

勤政

我明白你既憤怒, 但我要講清楚, bigman冇收過你1蚊, 亦都冇呃過你一蚊.
Bigman在重開前掃agent一直不遺如力.
重開後只是未實行"掃Agent大行動", 但也會即將實行, 2星期後, 我會消清9成agent,

你唔想中伏, 就應該只看下面連結:
http://www.hkbigman.net/plugin.php?id=proved_model:proved_model

我已經出左公告, 嚴打agent零容忍
http://www.hkbigman.net/thread-3418-1-1.html

如果想認識更多非agent, 可以去友站hklovely.com約登記女會員, 但要比錢佢地.
天下間沒有免費晚餐, 我地幫你阻截agent, 都要有資源先阻截到, 我地唔賺你錢, 結果就是agent賺你錢. 你跌一次錢都千幾蚊, 我地一年先收你幾百蚊, 幫你跌少好多次錢
回復 支持 反對

管理員

勤政

Fctoyko 發表於 2016-3-24 11:49
冇認證女 9成9系Agent或者系北姑 十問九唔應 剩答幾點 宜家出 ,近期發現某認證女約好也放飛機,其後發現她用 ...

你就咁9up死無對證, 佢係有問題你做乜野唔開佢名? 直接開佢名, 佢就立即上西天
回復 支持 反對

中級會員

呢個認證女會員系Karen232 之前已開post提過
回復 支持 反對

管理員

勤政

Fctoyko 發表於 2016-3-25 01:13
呢個認證女會員系Karen232 之前已開post提過

佢收1200(非agent價)
佢邊個資料錯? 假相? 假身高? 假三圍? 你要講清楚, 我地就有人跟進
回復 支持 反對

中級會員

謝謝無我兄消滅那麼多agent
Karen232系用假相的
回復 支持 反對

中級會員

請大家小心呢個認證女會員:sweetly_x3x 張相在友台hklovely cap落嚟 。之前Karen232又系用呢張 相信是同一人或同集團 請無我取消她認證資格 ,免其他師兄中代Thanks
回復 支持 反對