香港大人網

查看: 2966|回復: 91

[正評] <小鈴子> 可遇不可求

新手上路

今次係第二次約小鈴子了,約的過程都算順利,她的認證過程相當復雜, 過程須要過五關斬六將。往往最後一刻才知地點和要準備啲乜,當然咁短既時間,對我呢啲上班族,都係乜都無準備。約了在大堂見面,她竟然不認得我,用好懷疑既的眼神望了我一輪,當然最後也可以成功相會。那為什麼還會好評, 請看下文...

入到房,我們洗過手,傾一陣計,本來要趕著去lounge食dinner的,但夢露實在太性感,按捺不住,就。。。又攬又錫,跟住就快快打個禮炮先。

Lounge啲食物幾好食,有好多酒飲,我地飲了幾杯,傾了很多,很有初戀情人feel。之後返上房,成身酒氣,當然係沖涼啦。今次終於有浴缸啦,沖涼後,一齊攬住浸浴,她幫我刷背,按摩,好舒服,真係好舒服,好輕鬆,唯一美中不足是浴缸不夠大,比較難轉身。浴缸呢一part直係唔可以miss.

沖乾淨後,當然硬係又曳曳啦,詳情當然係保密,但好有初戀感覺,跟同初戀情人攪野既感覺返晒黎。咁完美的曳曳好耐未試過了。

完事後,我好攰攰,簡單清潔下後就睡著了,好像睡了20分鐘就醒了,本來醒了,諗住傾下計,再按摩下就撤退,點知傾傾下,她突然偷襲我,原本熟睡了的好兄弟再次被喚醒,跟著就係岀了我的第三次,呢次真係被搾乾淨,好舒服但也好虛脫。。。佢見我咁攰,她就同我按摩,好好心機好細心,她按的時間,我一路聽歌一路睡,好enjoy。

跟上回合一樣,因太遲才知道有無得約會,結果就是我不能留太夜,午夜就要回巢了,離開時感覺仍浪漫。

總體來說,她是一個外冷內熱的人,入房前後判若兩人,入房後係相當熱情的,她刷背丫按摩丫都很用心,準備充足,會否返食?答案是肯定的。

tg: @pinky_2020
Name: 夢露 (TG)
回復

註冊會員

pppppppppppppp
回復 支持 反對

論壇元老

Thanks for sharing!
回復 支持 反對

中級會員

Let me see see, thank you
回復 支持 反對

註冊會員

cccccccccc
回復 支持 反對

中級會員

原來 已經posted...let me see..
回復 支持 反對

中級會員

let me see
回復

高級會員

thx for sharing
回復 支持 反對

註冊會員

CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC
回復 支持 反對

註冊會員

……………..
回復