香港大人網

查看: 14031|回復: 508

[正評] 終於食到真CC, 真CC和假CC

Prestige VIP

CC都有真假分? 我以前真係唔識

直到睇左report:
1樓1/酒店妹 、援交、包養 最簡單的區別
http://www.hkbigman.net/forum.php?mod=viewthread&tid=10364
agent假相人, 提防被騙 新手搵援交需知
http://www.hkbigman.net/forum.php?mod=viewthread&tid=11323

再聽一D VIP師兄既意見, 我先知道真CC同假CC(俗稱agent女)以下幾個大分別

真CC: 有Wet Kiss
假CC: 避開你既Kiss

真CC: 同佢所講既一樣
假CC: 20歲變30歲, C奶變A奶

真CC: 多數18-24歲 淡妝或唔化
假CC: 多數26-32歲 濃妝

真CC: 包傾計, 磨足1小時
假CC: 趕時間, 做完就走, 平均15分鐘完.

我之前3次都約錯左假CC, 覺得好一般, 寧願去夜總會算.
其中一個叫Jolie, 見佢出唔小post, 我諗住應該唔係agent女, 點知都係中伏. 全個過程冇heart, 佢仲教我指示我服務佢.
到最近夜總會越來越冇野玩. 決定試多一次援交, 比埋錢做VIP. 終於, 我感受到援交既直正樂趣.

而我約既人, 係佢:

雅典娜, 我見佢咁高評價, 又只係2500, 決定約佢
起初見佢唔係香港女仔, 都有猶豫唔約.
好彩佢都識廣東話, 雖然唔正.
而佢係新加玻人, 質素高過大陸人好多

長腿佢有, 五官有D似:
夠白, 整體質素唔差過香港女仔

原來認證女Model, 同就咁出post班女, 完全係兩樣野.
雅典娜好明顯睇得出佢年齡冇作假, 身高和Model list寫既一模一樣
外表都係其次, 重點係服務, 有心, 有heart, 傾到心事.
雅典娜全程是對住我笑的. 我之前約既假CC係全程對住我西面, 叫我快撚D
雅典娜冇食煙, kiss起上來好舒服
原來有wet kiss, 真係差好遠, 全個feeling唔同
傾計, 擁抱, 依依不捨. 好耐冇試過呢種感覺, 令我忍唔住加鐘.

$2500 1小時, 我覺得是值得.
之前約既假CC, $1800 1Q. 結果15分鐘就走了, 外表差, 服務差, 態度差, 完全冇feel.
雅典娜是VIP only, 所以如果想約佢, 就只有做VIP了.
我唔知係唔係所有 VIP list內既女仔都咁好, 但暫時我試既雅典娜, 的確令我比錢比得好開心, 我仲另外比多$500 tips佢

雅典娜評分: 我比9分
之前食既agent女: 我比2分.

回復

高級會員

睇睇先啦
回復

高級會員

ccccccccccccccccccc
回復 支持 反對

註冊會員

CCCCCCCCCCCCCCCCC
回復 支持 反對

高級會員

ccccccccccccccccccccccccc