香港大人網

查看: 6266|回復: 208

[正評] 佢仍然係我嘅至愛 ceci 5C騎師

新手上路

自從佢個wechat俾人block左之後我都有搵個幾個cc,有伏有唔伏,但係硬住都係好似唔岩心水,上個月終於睇到佢出返post,原來係俾d agent檢舉左先冇用,冇見幾個月再約出黎,一如既往,佢技術依舊,冇得彈!

根據之前嘅經驗我揀左3個鐘plan同佢開間酒店房慢慢玩,一入房我引唔住就係後面攬住佢錫佢耳仔同頸,一手肉緊揸佢對36c彈手大波,一手摸佢敏感嘅妹妹,唔洗1分鐘妹妹已經濕哂咁同我say halo,點知呢個時候佢開始反攻,一轉身就同手打車輪,一手摸住我引以待發嘅細佬,(唔見佢之後我自己都有打飛機,但真係做唔到呢種手勢)小弟最後怕堅持唔住,諗住帶左佢入去沖涼先出黎再慢慢玩,沖涼個陣玩左陣水中蕭,真係爽到爆,但我知佢唔玩口爆,所以我都拿拿臨帶佢返主要戰區作戰,大戰左3個回合,詳情就唔多講,CHING可以自己領教騎功同頂尖口技

TG: cecilamlam

P.S後黎同佢傾左陣計先聽佢講本身其實都已經開始少做,但係最近反送中令佢正職大幅減少,唔夠錢交租先開個TG做返,希望大家幫幫真係香港人,錫住佢盡早俾佢上岸啦
回復

註冊會員

see you online
回復 支持 反對

新手上路

小弟打滾幾年,條女做左好耐啦,2014係隔離台已見佢出post,估不到甘多年2019佢仲做緊,似係其中一個永遠上不到岸的cc,大人網出了名做了好耐vivi 已經係其中一個,
有時見到都幾唏噓,5,6年前上論壇又係呢班CC,5,6年後再上仍然係呢班CC都仲未上岸,其實佢哋諗住做到幾多歲仲做幾多年先收山呢,定係已經無新血加入,小弟真係唔知講D乜好

wechat睇過騎師張相啦,個樣.....唔得嚇一嚇,連自己影自拍個樣也呃不到下like既,真人即唔駛諗,小弟食樣,個樣唔得有乜技術也假下面起不到頭,所以無約到....或者咸魚青菜各有所愛,但小弟真係唔識欣賞
回復 支持 反對

金牌會員

cccccccccccccccccccccccccccccccccc
回復 支持 反對

中級會員

Support support
回復 支持 反對

中級會員

ccccccccccccccccccccccc
回復 支持 反對

註冊會員

Cccccccccccccccc
回復 支持 反對

註冊會員

ccccccccccccccccccccccccc
回復 支持 反對

金牌會員

kingxx 發表於 2019-10-7 15:26
小弟打滾幾年,條女做左好耐啦,2014係隔離台已見佢出post,估不到甘多年2019佢仲做緊,似係其中一個永遠上不 ...

只怕過多4、5年都仲喺度見到佢哋
回復 支持 反對

中級會員

Nice to meet you
回復 支持 反對