Peterjac 發表於 2016-8-21 11:21:53

(新手必讀,唔讀嚴重中伏)騙人agent日日新+致無我的話

這堆只留微信電話的agent, 早前已被版主及某些vip證實是同一agent.
但個agent改個新id就入黎開新post, wechat號碼都懶得改. 真係好L諷刺,好似左邊賣狗肉,右邊係寵物店的感覺. e.g.其中一個agent 62214017 (miffy, 就係日日開post但唔同名的一個ac)
又係小路維記一樓等客果埋,我話自己唔熟路,點知佢就醒爬到不斷叫我開房先?!!

我想問,
其實做了vip之後,點解會大大減低中伏跌錢機會?
恕我直言! sorry
**** Hidden Message *****

無我 發表於 2016-9-23 04:06:18

hello peter哥
我經營網站, 要成本, 還冒著比警察屈我坐監既風險.
所以我做乜都只會VIP優先, 其他免費會員, 照顧唔到幾多

我想問,
其實做了vip之後,點解會大大減低中伏跌錢機會?
恕我直言! sorry

做VIP後, 你跟本唔需要, 亦唔應該去"香港援助交友"睇post.
而係直接去下面"Model"版約女仔
http://www.hkbigman.net/plugin.php?id=proved_model:proved_model
如果你在Model版中伏, 你可以搵我算帳!
我夠膽講, 你去"香港援助交友", 中伏既機率係95%. agent女ban之不盡.
你去Model 版中伏既機率唔會多過5% 咁仲唔係大大減低中伏跌錢機會?
呢個世界, 短視既人佔大多數. 想省幾百VIP錢, 結果跌一次都二千了!

Model版既女仔, 唔比用假相, 唔比用假資料. 有人認證, 仲有埋其他VIP評分評價, 咁你仲可以點中伏?
有好多只接受VIP約既女仔, 普通會員永遠冇機會見, 你入到去VIP專區時, 自然有人介紹比你

Bryantlee 發表於 2016-8-25 03:23:02

Miffy我都中過招 唉

Peterjac 發表於 2016-9-2 15:52:03

建議加強封帖

fire12 發表於 2016-9-3 10:10:52

覺得正,請加分!
之後會有更

cwa 發表於 2016-8-21 12:09:37

thanks sharing

uuwants 發表於 2016-8-21 12:14:04

Thanks for sharing!

cckcck 發表於 2016-8-21 12:26:23

29985989895985895959895+

anson1987 發表於 2016-8-21 13:24:16

咪一樣會中伏

iPhone0 發表於 2016-8-21 13:30:31

thanks for sharing

Alan9253 發表於 2016-8-21 13:51:10

Nice to meet you

ffx 發表於 2016-8-21 14:36:03

thanks for sharing

Kravitz 發表於 2016-8-21 14:40:55

nice to meet you

精氣方剛 發表於 2016-8-21 14:51:22

THX FOR U~~~
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: (新手必讀,唔讀嚴重中伏)騙人agent日日新+致無我的話