ssssoda 發表於 2016-8-17 21:13:16

那些年到2016約過的cc和agent--第2篇

自從之前寫了第一篇後,即引起其中一位女會員kkbabycc罵戰。不過小弟講事實,並冇人生攻擊,而且kkbaby/kkbabycc生於1988年,今年28歲,28扮22,令人對貴網的認證機制有所懷疑!

我之前寫的第一篇: http://www.hkbigman.net/thread-4366-1-3.html

小魚兒. Wechat: **** Hidden Message *****:大眼,babyfat後生女,唔算好靚女,唔算白,不過服務很好,基本上合理既要求唔會say no。近年agent橫行,魚兒可以我之前寫的第一篇: http://www.hkbigman.net/thread-4366-1-3.html係CC界的後起之秀。可以話,如果可以令佢發嬲既,會係一個極度麻煩既客人。

桃桃. Wechat**** Hidden Message *****:多年前已是CC界精選之一,高大,大眼睛。特點聲音沙沙地,化濃妝,衣著mk味濃。主力MK區。但發福左同成熟左,沒了以前那種少女味。不過服務依然超盡力,頂級環保吹加大車牌,可以陪你玩到唔睇時間既女仔,又係一個好難會唔滿意既旅程!

莎拉, wechat id:**** Hidden Message ***** 100%肯定係agent. 完全唔知自己係微信講過乜野, 仲要收1900 1q. 外表質數比收1300至1500的cc更差, 彈左佢鐘

Bb, wechat id**** Hidden Message *****都係騙人的agents, 詳情唔使多講, 見到又係果個鬧過我的agent女, 嚇到我冇鞋挽劇走!

雪雪(wechat 屬vip級不方便公開):佢叫自己做甜甜的雪雪果凍,大人網未關前已是認證女會員。鄰家女feel, 略胖,細粒大波型, 當時約佢有點小肚腩, 有點兒剎風景, 但非常Girlfriend able, 服務態度不錯。

baby(搵唔返佢): 唔知大家記唔記得幾年前既大人網,有個叫baby 既model仔,家用4000. 原來佢係當時既J字頭靚模,拎過小型選美既獎項。樣唔算好靚,其實同一般CC差唔多,不過都有幸約過,而且唔算太貴

維維。wechat **** Hidden Message *****:樣貌一般,性格爽朗,白淨。服務可以, 冇樣睇但肯定係真相, 價格相宜。

ssssoda 發表於 2016-11-13 04:21:01

kkbabycc/kkbabyhk 已換了新wechat: kkbabynew, 同一人

Gwsm 發表於 2016-8-17 21:45:32

Thx for share your experience

Cmeie 發表於 2016-8-17 22:09:24

Seseeeeeeeeeeee

Alan9253 發表於 2016-8-17 22:12:03

Nice to meet you

jim2016 發表於 2016-8-17 22:48:03

Dddddddddddddd

LordOfNightmare 發表於 2016-8-17 23:05:22

Thanks for your sharing

colorwolf 發表於 2016-8-17 23:07:57

Blackman 發表於 2016-8-17 23:12:41

Ccccccccccc

Dunkerck 發表於 2016-8-17 23:12:57

cccccccccccccc

Opwww 發表於 2016-8-17 23:17:08

Ccccccccccccc
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 那些年到2016約過的cc和agent--第2篇