AngusC 發表於 2016-8-16 03:11:38

第一次約只能比四個字就系「青秀可人」

第一次約+報告

說真的我是第一次在這裡約,可能是我運氣比較好吧,如果這次10分滿分我給9分。

終於準備要約啦 我提早到達指定既地點 其實果陣我都喺度猶豫緊 之後睇返我地呢幾日既對話 唔知點解比到我一種 密友既感覺 我即刻就拎起個電話問佢呢幾個鐘點得唔得閑 佢話ok 咁我就去搵佢啦 見到面既第一個感覺系個子:細細粒 好得意 又有笑容 真系覺得好好好開心 講真的之前真系有諗過會唔會系伏 去到見到之後就咩野都解開曬了 頭像同真人100%一樣 一d作假既成份都冇,入到去我地傾左陣之後就正式開始 可能我緊張 但佢都好有耐性一步一步咁去。我看到有另一個Ching對他評價 我就補充一下啦。佢好努力 唔會話做做下訓左系到郁都唔郁 有來有住 叫聲也是能帶你到不一樣的快樂上。總之就好中意 完全無距離感 佢雖然講國語 但系溝通上都冇問題。 聽講佢做埋呢幾日 如果各位Ching約佢要好好對佢阿 我呢幾日如果有機會都會再約^_^

呢個系佢既post

http://www.hkbigman.net/forum.php?mod=viewthread&tid=8589&page=1&authorid=28037&mobile=2

imsingle 發表於 2016-8-16 13:07:22

又一個7日鮮打手
:@

Ivan123 發表於 2016-8-16 13:30:42

太多打手, 我都廢事晒時間睇

Pk100 發表於 2016-8-16 03:30:20

好的 就要讚 ; 伏的 也要頂

reika 發表於 2016-8-16 09:41:09

ccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc

chankafai 發表於 2016-8-16 19:23:55

堅的,我剛剛下午見過她

chankafai 發表於 2016-8-16 19:25:45

細細粒好Q,……………………

power 發表於 2016-8-17 08:45:14

清秀可人的婆婆
頁: [1]
查看完整版本: 第一次約只能比四個字就系「青秀可人」