okgrfd 發表於 2016-1-18 20:24:03

谷9氣之假相援交妹!!!

事情系咁
前幾日系HKBIGMAN到睇下有無靚女,咪求其咁加下羅
之後睇睇下~見到個話自己20歲學生妹WO.....
咁見個TOPIC好似唔錯咪加個WECAHT睇下羅
加左佢之後睇相,E好似幾令女WO.....但越睇就壞就覺得熟口熟面...
HI下佢先~大家傾下計咁~又話自己學生~又話自己要反學咁~
但好出奇問佢幾時得又日日都得嫁WO....
算啦~日日得咪仲好~夠方便~
正常緊系問佢拎D相來睇下先~(一睇我就知咩事):o
之後緊系問佢系咪本人相啦~
佢老母西都話系佢自己來!
咁佢都話佢本人~咁咪比個機會約下佢羅
點知一約就話要系TST 香檳樓下間金巴利等.(我個心都估到唔方好野):o
問佢點解系果到~佢話同同學系付近食野WO(聽到都想笑);P
好啦!!明知山有虎~照去......
一去到ADD佢又唔應機~等幾個字都絛反應~
打比佢話到左~佢就話系付近~叫我去酒店門口等佢
等左陣.............................................
(重點來啦):funk:
等左唔使5分鐘
見到有條女行緊上來...
身形中等~瘦底~長髮~睇背面都算系一個靚女來:$
但個樣................:Q:Q :Q
明明話20歲學生妹嫁嘛吊你:curse:
出到來個樣最小都30歲....中女
仲要厚粉到呢.....厚過D死人化妝.........:dizzy:
一睇就知條女系樓上低層平時無人幫親果D一樓一啦..吊你老未...
咁GE西樣都出來學人扮援交妹....仲要用假相呃人出來...真系嬲到喊!!:@
之後仲好笑..........
佢仲好意思問我拎反車錢....
你老未~你系樓上行樓梯落來都仲要呃9我車錢??你無野呀??
我山長水遠過來都未問你拎~你好意思??:@
之後咁我緊系老西都唔比啦吊!!
哇~一話唔比佢老未惡過狗咁~仲要吊7我!!仲想影9我TIM!!;P
真系吹能長~所以一定要講過事實比大家知~等人唔好再比佢呃車錢!!
順便請版主做野~唔好再等人比佢呃:@

回復有佢D資料:@

Teatea95 茶茶
化妝學生茶茶報到~大家加我wechat啦!
http://www.hkbigman.net/thread-800-1-1.html

WECHAT : teateacheung95
電話 : 6769 1439

donaldlee1990 發表於 2016-1-18 23:24:40

心表同情 ching

hkachille 發表於 2016-1-18 23:34:58

Many many agents now

Start011 發表於 2016-1-18 23:42:57

ccccccccccccccccc

0301205 發表於 2016-1-18 23:44:37

ccccccccccccccc

pipopo 發表於 2016-1-19 00:38:09

ccccccccccccccc

dmvash 發表於 2016-1-19 00:46:28

Thx sharing!!

zyalpekam 發表於 2016-1-19 03:50:24

ccccccccccccccccccccccc

rnigga 發表於 2016-1-19 09:14:43

I am sorry ....

wtisgoinon 發表於 2016-1-19 12:07:20

Ccccccccccc
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8
查看完整版本: 谷9氣之假相援交妹!!!