eric_chiu 發表於 2016-7-28 17:24:31

呢鋪我真係屌佢老母

睇佢個post, 話自己係20歲學生. 之後又send相來, 嘩! 正撚到, 有樣有身材. 有冇咁正呀?
我講明, 如果張相真係佢, 1700冇問題, ok. 如果唔係佢, 佢比番車馬費我.

佢立即口快答應話ok, 之後就開始改口, 話睇過唔OK唔會比車馬費我, 我亦唔需要比車馬費.
佢約我金巴利酒店等, 去到樓下佢叫我開定房等佢. 屌佢老母丫, 我立即屌9佢.
之後佢話唔需要開房, 叫我在金巴利酒店出面條樓梯等佢

一見真人, 真係佢老母, 同相都完全唔同, 個樣又殘, 把聲又老, 聽真D廣東話都好似有少少歪. 我估佢35歲都有, D牙又黑, 9成長期吸毒
一塊橙皮面敢話自己20歲? 我真係火都黎. 但我忍住.
[同相唔同, 唔岩]
個老婦人: [唔岩都咪走呀! 要比車馬費!]
屌佢老母, 我真係想一巴打落去, 用晒假相假資料, 講明唔岩唔洗車馬費, 你都仲想屈我? 你都擺明長坐金巴利酒店長做啦, 扮乜撚野CC, 仲想屈人車馬費
1700, 你同認證Model vivi 同價, 但vivi好你100倍!

佢個post 讀緊書,斯文,有耐性 20歲
http://www.hkbigman.net/forum.php?mod=viewthread&tid=7742
個仆街電話: 56340213 <- 大家鐘意可以打去屌佢老母

個名冇顏色, 非認證既真係冇一個得, 全部都係呢D垃圾. 試夠了, 我即時約其他認證女仔

**** Hidden Message *****

Lawchakyuen 發表於 2016-7-28 17:30:12

Thanks for sharing

Nelly112233 發表於 2016-7-28 17:55:31

CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC

killerqueen 發表於 2016-7-28 22:23:59

Fhjjjjhgg ghfffhj

gplayer 發表於 2016-7-29 00:44:48

ccccccccccccccccccccccccccccccccc

kevin2134 發表於 2016-7-29 00:49:56

CCCCCCCCCCCCCCC

9394 發表於 2016-7-29 05:32:00

RE: 呢鋪我真係屌佢老母 [修改]

ouis18l 發表於 2016-7-29 08:40:53

睇圖都知伏

無謂人 發表於 2016-7-29 09:22:07

ccccccccccccccccccc

jim2016 發表於 2016-7-29 10:03:19

bbbbnbbbbbbbbbh
頁: [1] 2 3 4
查看完整版本: 呢鋪我真係屌佢老母