urkidding 發表於 2016-7-22 17:55:21

那一夜我撞鬼地碰上 迷幻 懸疑

慎入。

迷幻懸疑。
好恐怖,好恐怖,好恐怖
那晚10點她Po說有空,立即出來。
恐怖的事情邊發生了。

簡單一句
黃夏蕙後生版
假胸 膠面 膠嘴 淫蕩

原來$100退貨係為了ching發明的,她寫不用擔心 一定滿意 DLLM 中伏。我多希望比$1000可以走可以洗掉記憶。

不要相信報告,沒相片就老虎都唔要。

希望有盲婆湯救救我

bbc147258369 發表於 2016-7-22 18:33:55

PM我邊一個

urkidding 發表於 2016-7-22 21:26:58

翻譯下個標題最後幾個字啦 唔好再同我提起個哥英文啦 好恐怖啊

fordownloadca 發表於 2016-7-22 22:04:04

who r you talking about please tell us more

herosuper 發表於 2016-7-23 04:06:07

好貴嫁喎……仲有正評report

herosuper 發表於 2016-7-23 04:06:23

urkidding 發表於 2016-7-23 07:05:34

herosuper 發表於 2016-7-23 04:06

Ching, Report 會有幾多真?
你都可以唔信我寫的report,我只係想分享恐怖經歷。

懸疑 概野真係信不信由你。。。

建議所有Ching 們一定要問清錯 有無整容 隆胸及相先好出

tung1211 發表於 2016-7-23 07:54:04

urkidding 發表於 2016-7-23 07:05

但其實ching講緊邊個?

不知所謂 發表於 2016-7-23 08:16:27

咁慘呀 ching

herosuper 發表於 2016-7-23 09:01:31

urkidding 發表於 2016-7-23 07:05

你老哥D經歷在下點會吾信……只不過想講講而家D報告兩極化,某紅字人好手鬆(個個人喜好吾同,可能同CC投契D就想幫人),咁就跣到直—直……
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 那一夜我撞鬼地碰上 迷幻 懸疑