tung1211 發表於 2016-7-20 23:20:37

約前請三思

平時本身會約開啲約過嘅cc...自問唔算粗魯,都好尊重cc,過程中絕對唔會勉強cc,特殊情況下就算唔出都無所謂。

今日因為臨急臨忙即約,平時約開的唔得閒,諗住睇返啲之前約過有report嘅應該可以參考啦,跟住就約左以下女主角了,亦令我獻出人生中嘅第一次......report(之前約過唔同cc,不論好壞我都無出過)

先睇簡介:
1800 1q 不會摧鐘 但一定不可以超過1.5小時, 身材方面:34D 24 34 163CM,年齡:19
服務:環吹 69 wetkiss bath together makelove有套 制服加100 請自備

事緣1830左右突然收到女主角嘅回覆今日可以,咁就約左1930尖咀維記等,但係因為塞車遲左少少,大約1940左右去到維記。
見到佢,已經同wechat相有少少分別,但因為wechat相唔係全樣相,樣又唔係話真係咁差,算啦,去馬。

入到房,放低家用沖涼啦。

之前睇師兄report講時沖涼個part已經好吸引,實際上完全唔係個回事,係咁二洗兩野就算,今次都心諗仆街唔通中伏。

**** Hidden Message *****

manman8888 發表於 2016-7-21 21:08:06

Sorry I read this post too late.I am a victim too...:'(

Ivan123 發表於 2016-7-21 09:47:25

tung1211 發表於 2016-7-20 23:42
就係因為睇左依份report我先約...點知就變到今次咁,而且我懷疑根本係agent= = ...

100%係agent 女, 我一向都唔信report, 實在太多打手,

佢鬧人雞蟲咪即係承認自己係雞?

loser1969 發表於 2016-7-20 23:31:12

c c c c c c c c c c c c

ricerice328 發表於 2016-7-20 23:35:05

Cccccccccc

baker034 發表於 2016-7-20 23:39:19

http://www.hkbigman.net/forum.php?mod=viewthread&tid=6779
之前有vip幫佢出report架,甘都伏

four_man 發表於 2016-7-20 23:39:59

Nice to meet you

tung1211 發表於 2016-7-20 23:42:04

baker034 發表於 2016-7-20 23:39
http://www.hkbigman.net/forum.php?mod=viewthread&tid=6779
之前有vip幫佢出report架,甘都伏 ...

就係因為睇左依份report我先約...點知就變到今次咁,而且我懷疑根本係agent= =

qe2013 發表於 2016-7-20 23:42:27

ccccccccccccccccccccccccccc

xenar 發表於 2016-7-20 23:45:47

thanks for sharing

Xxx888 發表於 2016-7-20 23:45:47

Cccccccccccc

norman0029 發表於 2016-7-20 23:50:52

Cccccccccccc
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 約前請三思