jurassic_real 發表於 2016-6-15 00:04:50

侏總眾樂樂柒下柒下 之 最貼地女生GULU之一炮四響

係老豬的辭典入面, "女神"係遠不可攀的仙氣一族, 佢哋往往有著神聖不可侵犯的隔閡 - KEYWORD包括
一定要係樣靚,身材正, 不過係往往未得WK, BJ要包膠, 又唔比呢樣又唔比嗰樣, 不過冇計, 鬼叫人哋係 "女神"咩,
梗係堅離地啦, 不過肯比我哋宅男一親香澤已經係福澤大地, 咁我哋只可以乖乖地自動自覺奉上銀両.

咁又正又省鏡又有WK又冇隔閡嗰啲叫做咩? 冇仙氣嗰啲叫做 "神女" 囉;P , 好似好多MODEL級別的, 收6至9000,
咪又汲你一次水, 你試完一定唔會留戀冇番單, WHY?冇感情交流或者做戲咁做, 你都冇癮啦..:curse:

有仙氣嗰啲? 咪係 "聖女" 囉, 真係攞個身同心出嚟打救你之餘仲收費合理, 小弟係度咁多年屬於呢個級別的,
都係2隻手都收得晒... 現存的仲有KEEP住的都唔夠一隻手... 其中一個就係係伍陸連篇提及的藝術系大學生... 相信
有數位有緣VIP師兄已經見証咗. :lol :lol

其餘入流的, 咪就係 "貼地"型女仔囉!! - 就係本集主角 GULU啦!!! 何謂貼地? 首先呢個世界邊有咁多型男索女吖,
GULU係一般女孩子樣貌及身型, 但佢有一顆平實的心, 好似自己女朋友咁唔會話咁又點呢又點, 全部都係道道地地的.....
想知我約佢過程係點, 就要回覆啦!!! :P

**** Hidden Message *****

Hk200439 發表於 2016-6-15 02:45:40

但佢話自己D級喎,你目測好唔準喎

jurassic_real 發表於 2016-6-15 00:05:15

留位先.... :lol:lol

Ryan198383 發表於 2016-6-15 00:13:52

Cccccccccccc

ll686761 發表於 2016-6-15 00:15:13

cccccccccccccc

iPhone0 發表於 2016-6-15 00:39:22

thanks for sharing

a_aiii 發表於 2016-6-15 00:40:00

see see sinthx

andrewmax 發表於 2016-6-15 00:49:06

ccccccccccccccccccccccccc

9394 發表於 2016-6-15 00:49:07

RE: 侏總眾樂樂柒下柒下 之 最貼地女生GULU之一炮四響 [修改]

Demon 發表於 2016-6-15 00:52:42

Thank you

uuwants 發表於 2016-6-15 00:56:45

Thanks for sharing!
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 侏總眾樂樂柒下柒下 之 最貼地女生GULU之一炮四響