royliu190186 發表於 2016-5-28 20:22:26

小心此女

比左1900蚊,一啲服装都冇:。佢自己話18歲完全不一樣。做過陣條女黑面:,冇唒楽趣:。吊佢老未:。ccc界變到甘:。去141好過:。

無我 發表於 2016-5-29 23:51:31

知唔知佢在大人網用戶名? 呢D冇認證過既9成係agent女, 佢話自己18歲很可能是28歲
大人網未有足夠既捐款, 唔夠資源逐個post審核, 所以唔想中伏最好只約認證女會員/Model

鋼琴小丑 發表於 2016-5-30 00:01:34

去141搵港女仲貴, 2500起仲要你開房等, 質素非常差全部一定跟agent抽4成佣

唔係CC界變成咁, 而係好多平民都仲未知事實. 個市比有錢佬搶高晒, 好多高質素女仔(Aiko)去晒私人會所. 私人會所6000起你更加玩唔起.

仲想搵D有質素既女仔幾百蚊VIP錢+2000起要預左比(1700 vivi是例外, 很高質素)

viviboots 發表於 2016-6-3 12:23:35

我都試過約左cc出來,原定加錢既制服,無帶到,不過錢又俾晒,咁就算:@:@:@:@:@

Fctoyko 發表於 2016-6-3 16:58:12

無樣相有9成都系agent

aiko 發表於 2016-6-4 02:23:44

請問ching們邊隻眼見到我係會所?而我自己唔知我係會所既?對唔住,令大家失望 我無咁既本事亦無咁既辦法去到咁高級既地方 或者呢個世界上有好多個aiko而唔會係我 我已經退出bigman 希望ching們高抬貴手唔好再提起小女子 承蒙大家錯愛 應該憑我語氣 大家會知我係我 謝謝

aiko 發表於 2016-6-4 02:24:30

鋼琴小丑 發表於 2016-5-30 00:01
去141搵港女仲貴, 2500起仲要你開房等, 質素非常差全部一定跟agent抽4成佣

唔係CC界變成咁, 而係好多平民 ...

請問ching們邊隻眼見到我係會所?而我自己唔知我係會所既?對唔住,令大家失望 我無咁既本事亦無咁既辦法去到咁高級既地方 或者呢個世界上有好多個aiko而唔會係我 我已經退出bigman 希望ching們高抬貴手唔好再提起小女子 承蒙大家錯愛 應該憑我語氣 大家會知我係我 謝謝

Reuters 發表於 2016-6-4 23:39:39

Totally agree.
個集團其中一條女以前同之就係叫honey carmen! 臭脾氣!

kennychina 發表於 2016-7-25 00:36:45

nwk. 放心 一睇就知係你
頁: [1]
查看完整版本: 小心此女