http500 發表於 2016-5-18 11:44:19

芝加哥殺手,專殺自己友

我係一個好懶打字嘅人,再加上無咩文化,所以無論中獎或者中伏都從未出過包膠,不過點解今日又股痕打呢段野呢,無他嘅。。。只係覺得而家d包膠,好多都隱惡揚善到左一個離曬地嘅地埗,令到我作為一條都算靠睇包膠搵窿捐嘅咸蟲中伏,真係有d不吐不快。以前中伏大多數都係自己無問清楚就去馬,出到黎唔啱又唔好意思彈人,呢d真係認自己on dog dog。不過人係會進步嘅---包括我,當我係呢個圈浸淫左一段時間之後,開始識得避到下d agent,同埋識得向唔啱胃口嘅真cc say no。可惜當我以為我嘅護體(主要係下體)神工略有小成嘅時候,我又迎來新一波嘅打擊。。。因為最近我又開始中伏,二弟一直賴以為生嘅包膠竟然變成令我中伏嘅幫兇。。。

最近睇左幾份包膠,內容描述嘅女事主都是何等咁完美,作為一條咸蟲睇完包膠對呢d事主有d幻想都唔算妄想吖,但係約到出黎包膠話有9分嘅野其實可能得6-7分,你話有d野人有我無,對靚仔落力d sweet d我都buy,軟件個一part無咩標準嘅,不過硬件個一part,包膠好多時都將一般好嘅野讃到超級好,唔好嘅地方就一字唔提,例如有腩,個身多粒粒,有口氣,甚至係假波。。。。。好似無幾耐之前有位師兄都出左一個投訴唔係本土人士嘅post。又例如又有一個包膠話個女仔好正,其實女事主啱啱下海嘅時候我就約過佢係好青春少女,樣就一般般,大風吹要著雨衣,腿粗,呢d野係個包膠就一d都無提到,完全失去左一個包膠應有嘅指標作用,不過我約佢已經係好多個月之前嘅事,可能佢有錢去左韓國行一圈改頭換面都唔定。

有時我真係諗唔通各師兄出包膠到底係為左做福其他師兄定係為左幫個女仔拉客。如果真係想做福大眾,不妨寫一兩樣要扣分嘅地方,咁睇包膠嘅人都可以心裡有數吖。

有時睇左包膠,自己嘅警覺性反而低左容易中伏,唔知有無其他師兄同我一樣都係死於自己友筆下呢。。。?

herny 發表於 2016-5-18 11:51:46

cccccccccccc

Muto13 發表於 2016-5-18 12:38:02

Nice report agree with you

Kravitz 發表於 2016-5-18 11:47:49

支持支持你

reika 發表於 2016-5-18 11:51:33

ccccccccccccccccccccccccccccccccc

Kravitz 發表於 2016-5-18 11:51:47

有,絕對有,好似上星期約咗一個cc,其他師兄報告寫到佢服務無得頂,但出到嚟,身一,個樣同身形已經減分,第二,服務只可以講普通,唔係其他師兄講到咁無得頂。最後,可能我無其他師兄咁靚仔,個位cc所以無咁落力啦!

trymecc 發表於 2016-5-18 11:51:51

Ccccccccccccc

Chaklung 發表於 2016-5-18 12:21:59

More details

http500 發表於 2016-5-18 12:28:53

Kravitz 發表於 2016-5-18 11:51
有,絕對有,好似上星期約咗一個cc,其他師兄報告寫到佢服務無得頂,但出到嚟,身一,個樣同身形已經減分, ...

明白個種感受,有時都會諗,係邊到出左錯,係咪自己睇包膠時捉錯左用神。。。

youon 發表於 2016-5-18 12:37:57

thanks sharing
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 芝加哥殺手,專殺自己友