Kravitz 發表於 2016-5-14 23:35:52

阿bee的真面目

剛剛晚上和阿bee約會,相約旺角朗豪坊H&M門口等。我遲了10分鐘到,然後wechat佢,佢跟住打電話俾我,遠處看見一個嬌小玲瓏的女生走近我,她走向我面前跟我相認。(真人和照片90%相似)

相認後,我們一齊行去維記,沿途佢無講過嘢,我問佢佢只係識得笑。上房後,佢終於開口講嘢,原來佢滿口鄉音,廣東話絕對講唔正,我即刻諗,有位ching話佢係百分百香港人,我登時咩mood都無晒!

算喇!諗住佢個樣其實都唔差,求其是但,可能佢服務好好呢?點知......!佢叫我自己沖涼,跟住上床後仲撚大鍋,佢淨係瞓係度咩都唔講咩都唔做,全程自己策騎,做完後佢即刻去沖涼,跟住上床就瞓覺,佢話佢好攰喎,要瞓一陣!我無理佢,起身沖涼換衫走人!

唉!其實佢外表真係無呃人,不過係百分百大陸人,服務就絕對令人失望!

阿bee1994 發表於 2016-5-15 14:11:34

sorry !琴晚我有D唔舒服,所以服務差左!我向大家保證以後晤唔會啦!

coolweather 發表於 2016-5-15 01:15:06

謝謝師兄報告!
記得留意啦,都是那位寫手介紹及出報告的,都是騙人,
認住那個甚麼台灣妹、用真相的Bee;
都是同一寫手騙子出的報告,
睇來那瑜珈Top Model你會唔會信?

salako 發表於 2016-5-15 01:16:54

ching, 我之前都有約過佢, 既然認證過, 佢應該係香港人, 不過佢話自己係新移民啦,
相片同真人都的確九成似, 見面會認得出, 全程係少講野
但我可能唔係約佢夜晚, 所以服務全程OK,
不過沖涼個Part 係佢幫我沖涼要自己繼續沖.........
我中過幾次伏之後, 覺得bee 唔算差啦

herosuper 發表於 2016-5-15 21:58:06

coolweather 發表於 2016-5-15 01:15
謝謝師兄報告!

可以參考參考………………

Ivan123 發表於 2016-5-15 23:16:40

如果唔舒服就話比人知改第日嘛, 總好過死頂, ching 比左錢都係想開心下

無我 發表於 2016-5-18 14:55:34

coolweather 發表於 2016-5-14 17:15
謝謝師兄報告!

top model一定是真

無我 發表於 2016-5-18 14:57:28

salako 發表於 2016-5-14 17:16
ching, 我之前都有約過佢, 既然認證過, 佢應該係香港人, 不過佢話自己係新移民啦,
相片同真人都的確九成似 ...

現在開始新移民唔會顯示國籍是"香港"
最起碼都要住夠7年, 廣東話正D先
頁: [1]
查看完整版本: 阿bee的真面目