kenay 發表於 2016-5-6 16:25:37

第一次食台灣妹

我岩大家未必岩, 我幫台灣妹做左認證大家唔岩唔好屌我.

見到有個post話某認證女會員唔得
http://www.hkbigman.net/forum.php?mod=viewthread&tid=4988&extra=page%3D1
之前版主在VIP區講過, VIP亂幫人認證會取消資格, 之後有VIP指太嚴.
我對中伏既師兄深表同情, 但我認為佢唔清楚遊戲玩法.

而家大人網最新既認證分兩種,
1. 女Model - vip only, 兼職
2. 認證女會員 - 無限制, 全職

所謂認證女會員, 只要有VIP推薦就可以做, 而且佢地係乜人都接, 擺明全職, 你可以期待佢有幾高質素?
我覺得高質素既女都唔會全職咁做, 所以我有晒心理準備, 除非女model約晒/約唔到, 否則都唔會試低一級既認證女會員, 我亦相信版主好快做野, 會先移除rainie認證女會員資格.
我冇約過rainie, 但之前見佢有正評report. 所以ching話中伏, 真相係點要大家自己博

入正題, 以下全是個人觀感
**** Hidden Message *****

coolweather 發表於 2016-5-6 17:00:52

哈哈!! 朋友圈全用簡體字!! 台灣妹!? 混血!?
笑死!
其實, 笑唔出!!
所謂報告, 各位師兄, 小心!!

trymecc 發表於 2016-5-7 21:52:13

Ccccccccccccc

j50k135 發表於 2016-5-11 17:56:19

可能系我太樣衰啦 , 我去到遇到的系面黒 , 服務差 , 吾冲涼(包括事前到我走) , 一直在玩電話 , 吹完d口水吐落地下(冇錯,系酒店房的地毡) :curse:

itm452613 發表於 2016-5-6 16:32:23

gohkyo 發表於 2016-5-6 16:41:20

cccccccccccccccc

coolweather 發表於 2016-5-6 16:56:22

看看你講哪一個?

tim1231234 發表於 2016-5-6 16:56:54

bbbbbbbbbbbbbbbbb

sunkistt 發表於 2016-5-6 17:14:17

seeeeeeeessss

Kawnhk 發表於 2016-5-6 17:19:55

See zeesee

herny 發表於 2016-5-6 17:21:45

cccccccccc

Sulamani 發表於 2016-5-6 17:22:08

Ccccccccccc
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 第一次食台灣妹