八千流 發表於 2016-4-24 22:20:56

關於dandan186189一問

我想問點解dandan186189會成為認證女model?我係距未成為認證model前一星期已經有人介紹add左距。但距應該係4月25先係香港,點解4月24已經可以認證成為女model?

無我 發表於 2016-4-25 09:42:29

因為有2個VIP推薦佢. 點樣成為認證女會員, 詳情請看帖
當然如果個女仔有唔好既地方, 立即沒有了認證資格 + 兩位VIP取消會籍. 沒有人可以濛混過關

八千流 發表於 2016-4-25 10:57:35

感謝無我版主解答,已經預約左距,約完之後睇下點再出報告

不知所謂 發表於 2016-4-25 11:11:08

八千流 發表於 2016-4-25 10:57
感謝無我版主解答,已經預約左距,約完之後睇下點再出報告

等你REPORT叨 CHING ,我都用考慮

八千流 發表於 2016-4-25 11:26:59

其實,我只係好奇距係內地人,25號先黎香港點解距會係24號就成為認證會員姐,應該未有人見過距本人(除非距之前黎過香港 or 有ching北上穩過距)。kk介紹應該唔會差得去邊,不過都要約完先知。不過聽距講話距今次黎香港booking就快full,唔知真定假

herosuper 發表於 2016-4-25 12:43:43

加油,八千兄

風化影 發表於 2016-4-25 14:53:36

八千流 發表於 2016-4-25 11:26
其實,我只係好奇距係內地人,25號先黎香港點解距會係24號就成為認證會員姐,應該未有人見過距本人(除非距 ...

有VIP介紹佢來香港, VIP說之前在深圳約過佢

youon 發表於 2016-4-25 15:41:33

cccccccccccccccccccccccccccccccccc

imsingle 發表於 2016-4-28 13:38:54

點解好似141咁....
明明bigman係揾緩交妹...
頁: [1]
查看完整版本: 關於dandan186189一問