lostmyway 發表於 2016-3-26 00:11:45

甜甜的雪雪果凍,好好既俏護士

我係跟Jessi2016師兄個report搵到佢既,之後先發現佢就係以前哩度既紅人雪雪,剛剛亦加左做認證model~

開頭其實覺得佢有點貴,但果日同幾個cc約時間,最快夾到時間既就係佢,諗番都算好好彩。

約好後一直都有wechat溝通,感覺佢好有交帶,所以都好放心。

到左見面,初初佢話佢要遟過我心目中時間到,以後要我等佢,點知最後佢仲早過預定時間到,反而要佢等我,真唔好意思。

一見面,原來係細細粒既女仔,但眼大大,好可愛好靚女,知道佢係護士,正常男人都會有幾分幻想~~

上到房,佢冇好急好趕咁,大家坐低傾下偈,拖下手仔攬下先,非常好!!!

之後戲肉既野,等大家自己發掘啦。不過值得一提係佢把口,我覺得好正,如果唔係要dom,應該會好易俾佢吹爆。

做正事時佢亦都好投入好落力,總之成個過程係非常好。物有所值。~~

等我都加番評分啦

樣貌: 9/10 唔算女神級,但係可愛型,係我杯茶
身材: 8/10細細粒,但真係有前有後,仲有條腰,好firm 有腹肌~
接吻: 9/10 girlfriend feel
服務: 10/10   
態度: 10/10   
時間: 10/10 完全冇催鐘,冇睇過時間~

sing108 發表於 2016-3-26 00:32:36

Her attitude was so good
Really have girlfriend feeling
Also her body and skill were quite amazing

無我 發表於 2016-3-26 00:25:35

Good, Very good
girlfriend feel, 服務是最重要的

samuelchu 發表於 2016-3-27 00:53:59

sweet voice, 好攬, 真●34D!

hawe00 發表於 2016-3-29 17:24:32

Seeeeeeeeeeee

isaacleung0620 發表於 2016-3-31 13:39:26

thanks for reporting

不知所謂 發表於 2016-4-21 17:18:19

可比WECHAT 資料我,謝謝!

Terry126 發表於 2016-4-22 01:12:56

我沉左佢

Terry126 發表於 2016-4-22 01:16:40

佢係好杯茶

Hklegend 發表於 2016-4-22 12:56:52

Any contact? Tks
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 甜甜的雪雪果凍,好好既俏護士