shangoran 發表於 2016-3-24 19:23:01

一舊當善事

今日見下午有時間約左個cc諗住黎個愉快下午。小弟之前都試過幾次經驗,所以都明白有機會相中人同本人係唔同既,但為左保障自己,約既時候都問左cc如果唔係相中人咁係咪唔駛車錢,佢話係,所以就約實左。而且之前仲好實在話佢用堅相。
到左時間,點知 見到既 原本話19 好似最少26-27 ,仲要少少都唔似相中人。咁我就同佢講, 唔啱,sorry.
點知 佢話 佢自己同相中人一樣 同落雨要收車錢,真係吹脹。
最後俾一舊佢當善事。

為左其他人不要中伏,決定講出黎!
Wechat: 我 ~ (英文)

coolweather 發表於 2016-3-25 16:12:11

師兄,佢用假相,又有言在先,你根本不用亦不應給她100的;
雖然你當善事,我也尊重你的決定;
不過,總覺這樣做似會助長歪風:
博你好心,繼續行騙!!

另外,幫幫大家吧!她是哪一位?寫清楚可以嗎?
謝謝!

無我 發表於 2016-3-25 17:05:20

這不是善舉,切勿助長行乞。我寧願你捐一舊比大人網好過

shangoran 發表於 2016-3-25 21:31:43

多謝師兄提醒,如再遇到,一定拒絕!

shangoran 發表於 2016-3-25 21:35:49

剛剛再查看個cc朋友圈,佢已delete左之前的假相! 為幫大家 我寫清少少,佢個wechat id 係 me~ 我相信佢都唔敢再用這個ac騙人啦呱。

無我 發表於 2016-3-25 22:38:27

shangoran 發表於 2016-3-25 21:35
剛剛再查看個cc朋友圈,佢已delete左之前的假相! 為幫大家 我寫清少少,佢個wechat id 係 me~ 我相信佢都 ...

cap圖放上來吧
其實佢地要開新wechat好易

shangoran 發表於 2016-3-26 01:41:57

啱啱睇返拳打agent女師兄個道姑post 原來我嗰日見到既cc就係嗰條道姑!!差d中伏!!!

micip127 發表於 2016-4-2 10:50:47

多謝提點

京阪神 發表於 2016-4-18 10:44:50

see your post

herny 發表於 2016-5-5 20:42:54

me~ 仲用緊個wechat....我都差d 中招,好彩有睇agent posr
頁: [1]
查看完整版本: 一舊當善事