busanhana 發表於 2017-9-6 06:52:05

淨係對奶都值回票價!

小弟好少約CC,因為怕中伏所以add好多好多個先至會約一個出嚟,之前試過一個但係一般,今次膽粗粗試咗個有好評嘅G奶

由於返工唔定時,好唔容易先至約到佢出嚟,喺地鐵站出口一見到佢。。。嘩隔住件衫都咁大嘅! 人仔細細咁大真係好罕見,因為佢全部相都係冇樣所以第一時間望下佢個樣,又幾ok喎,19歲讀緊書真係冇呃人,跟住同佢打咗個眼色相認後就去附近酒店上房啦

入到房佢坐低除衫,兩個粉嫩嘅木瓜就跌咗出嚟,當然忍唔住試下手感,嘴仔細細又好好錫,沖涼又會幫我洗下細佬咁,好喇到正題! 大家瞓低咗互相撫摸之後,佢就起身口手並用咁吹奏,技術好好一啲牙感都冇,69仲要見到佢個冇毛嘅粉鮑,視覺一大享受! 由於小弟敏感,再咁吹奏落去會好易失守,於是就到我用手去探索下個洞穴,佢瞓喺度擺出一個好享受嘅樣,仙氣十足,唔似得出面開發咗嘅道路,條路好窄,多一指都驚佢痛,話得G奶梗係要試埋個深溝,佢雙手奉上果對木瓜夾住寶劍,個刻覺得自己好似愛情動作片嘅男主角,而唔係喺個電腦mon前面! 到咗呢個人生交叉點,究竟食a餐定b餐呢! 喺呢個時候佢好溫柔咁同我講: 不如你入嚟我度吖。。。 轉眼間佢就去佢個袋度攞咗件雨褸幫我著上,做我最喜歡嘅坐騎,換個男上女下,又再騎一陣就戰敗了

事後相擁在一起無催鐘到夠鐘,總體口功騎功一流,儲下彈藥應該會再約 佢id: **** Hidden Message *****

lawkinglam1104 發表於 2017-9-7 16:05:42

thanks you so much

雞蛋肉餅 發表於 2017-9-7 17:15:53

Gggggggggggggggg

Oto999 發表於 2017-9-7 17:35:44

Hshshshshshsshshhs

Samsamsang 發表於 2017-9-7 17:40:25

Ccccccccccccccccccccc

wonghoimai 發表於 2017-9-7 17:43:29

Hhffffbhuff

小狼~ 發表於 2017-9-7 18:03:32

Cccccccccccc

richardlee 發表於 2017-9-7 18:18:05

nice to see

Ademincn 發表於 2017-9-7 18:35:40

Ccccccccccccccc

piowh 發表於 2017-9-7 20:59:39

ccccccccccccccccc
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 淨係對奶都值回票價!