skybaker 發表於 2016-3-6 17:57:40

中伏後有感而發(非Report)

其實已經係早幾日前嘅事,不過今日先得閒寫番。講咗先,個CC自稱已經唔做(佢個Wechat咁寫),呢度亦都唔見佢有出Post,冇興趣大家唔使睇落去。
個CC(下稱S小姐)係hklovely度搵到,但L Agent台有兩、三個正評Report。咁就Add咗試吓約啦!其實傾咗陣都己經決定約佢,但佢又唔係成日應。咁我又唔趕,咪諗住慢慢再約。點知過一兩日L Agent台有人話S小姐放佢飛機,不過S小姐都有出嚟回應話唔好意思。過多日,又係L Agent台,有人話兩個CC每半個鐘頭接一個師兄,其中一個係S小姐。內文係條屎忽鬼開幾個Wechat扮約CC(重要開新Account出Post),睇吓邊個隔半個鐘都應承。最後有幾多無辜CC畀佢放飛機唔知,條友點畀人圍插都無謂講。S小姐都有出嚟回應,話自己一早知佢玩嘢,但放咗個師兄飛機都係因為之前有人玩嘢(實際日期係條友亂約人先到S小姐放人飛機)。
我雖然係CD-ROM,但對於L Agent台玩啲真CC嘅惡行都略有所聞,咁我就諗S小姐應該真係CC。點知S小姐話因為有人玩嘢,除非有約過佢嘅師兄介紹,否則唔接新師兄。我心諗條屎忽鬼累街坊之餘,都膽粗粗照約S小姐,不過佢都應承。當時S小姐已經講咗做埋呢幾日,我就約咗佢最後一日。
到咗當日,我叫S小姐如果有乜突發情況就打電話畀我,同埋喺酒店門口外面等,佢都話Ok。我早咗到,收到佢Wechat話要遲半個鐘,咁出咗嚟咪照等。之後有電話嚟,對方只係不斷:「喂,Ahrr...,Ahrr...」,講唔出我咩名又唔講自己係邊個(我留電話畀佢有留埋名)。我唯有問:「係咪S小姐呀?」對方就即刻話:「我係S小姐呀!我到咗Reception。」
之前要改時間唔打電話嚟,連大家個名都講唔出,話咗門口等又叫我上Reception搵佢,我都聞到一大陣「火羅」味。即管去睇吓咩料,去到,真係食唔落。佢之前係冇畀過個樣我睇,但唔講樣,佢矮我成個頭都話165(我得170鬆啲)。呢刻我深切明白,點解有啲師兄會唔畀車馬費。
好老實,當時我真係企咗喺Reception呆咗,又覺得冇理由咁順攤畀車馬費。突然佢收到Wechat,我靈機一觸,諗到叫佢畀我睇番我同佢Wechat段對話,如果有我就畀車馬費。點知我未開口,佢望一望個Wechat就話有事唔Trade。谷氣還谷氣,我重唔即刻掉頭走。
我唔知佢係Agent定係調咗包。但將心比己,你畀人玩完你自己都唔好走去玩人呀!唔想出咪唔好應承囉!真係針唔拮到肉唔知痛(雖然我冇畀過錢),啲不良CC開口埋口就話出嚟都要時間車錢,唔通啲師兄識飛識瞬間轉移唔使坐車出嚟咩?
即使有人係亂咁Add啲CC嚟呃相睇呃水吹,搞到有時啲CC好似答你都嫌煩咁。但如果唔係有心約,就索性約完放你飛機啦!
講完,多謝收睇。祝大家好運!

skybaker 發表於 2016-4-12 17:25:37

呢條女最近又喺lovely活動,為免有人中伏,補番佢個wechat:
halo2016kiss

starahw 發表於 2016-3-15 14:32:55

這個sire係前身係hklovely叫Gigi, 把聲一模一樣. 但講野好老手,有做左好多年既feel. 點都唔似23歲.

果時已經證實左會搵人掉包/頂包,比一個叫cc新仔踢爆左

maskman21233 發表於 2016-3-7 16:44:59

Thank you for sharing your experience, any chance to share the name as well?

9394 發表於 2016-3-8 01:22:50

多謝分享心聲. 一日都係AGENT攪鬼, 攪到D真係想人幫嘅真CC唔埋AGENT堆就比人玩, 一埋堆就比AGENT壓榨甚至變成了全職性服務工作者. 慘不忍睹.

samuelchu 發表於 2016-3-14 23:16:06

CHING好多中伏提醒,值得歌頌! 同時為你經常中伏感到遺憾.........

無我 發表於 2016-3-15 15:18:08

你應該開佢全名, 不用怕

無我 發表於 2016-3-15 15:21:23

agent台指責我地同hklovely唔係免費平台, 但我地幫大家去除agent都要成本, 你中一次伏都趺左千幾二千蚊, 一年收你三百幾蚊做咁多野係抵到爛
而agent台表面上係免費平台, 但你同佢Dagent女 trade一次佢暗地裡已經袋左你$600 - $1000

imsingle 發表於 2016-3-24 12:48:41

支持無我兄...

Spicynoodle 發表於 2016-4-6 03:10:08

Support ur report
頁: [1] 2
查看完整版本: 中伏後有感而發(非Report)