Kinnhk1117 發表於 2017-3-29 17:32:20

一個身材正反應又好既女女BoBo

第二次寫報告,尋日有個我幫襯過既CC話叫我加佢朋友,見佢咁講唔理三七二十一加左先...
見佢D相幾正,佢話做內衣Model,所以約左佢今日試試...
一入房見到真人,大波皮膚白白咁,著住對高跟鞋出黎開門,都幾高下...
跟手放低家用,沖涼前見佢除衫,著住套內衣個時已經扯扯地...
沖完涼諗住開始,佢問我著唔著制服,我心諗原因仲有制服添,最後佢著左套白色護士裝 + 黑絲(男人最愛)...
攬攬鍚鍚,搓下波,佢對波幾大下,又彈手,lin頭幾敏感...
跟住又係個D吹下鍚下個D,之後戴套開波...
轉左幾個Pose,反應又好,條女都幾配合冇黑面,射完沖完涼之後畀低幾百貼士畀佢...
有機會真係要試多次...

各位師兄,我依家準備坐車入馬場,大家回覆之餘祝我今日贏錢,等我有機會再寫多幾次報告畀大家睇...
下面有佢Wechat...
**** Hidden Message *****

dandan47 發表於 2017-3-29 22:08:35

Ccccccccthx

xenar 發表於 2017-3-29 21:51:17

thanks for sharing

tim1231234 發表於 2017-3-29 22:00:08

vvvvvvvvvvvvvvvvv

Friedmen 發表於 2017-3-29 23:23:01

Cccccccccccccccccccg

Cmeie 發表於 2017-3-29 23:46:44

Seeseeeeeee

shinjiono13 發表於 2017-3-29 23:46:56

see see sin

helloforsex 發表於 2017-3-30 00:02:22

more info????

Hucheyng 發表於 2017-3-30 00:03:47

Cccccccccccccccccc

Comedy222 發表於 2017-3-30 00:09:26

Niie share c hing
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 一個身材正反應又好既女女BoBo