sang1983 發表於 2017-3-9 15:45:01

新手揾CC,戰戰兢兢

我都只係第二次揾cc,今日約左shadow,始終都係有d戰戰兢兢,我連維記門口都揾唔到,但shadow佢好nice,主動過黎戲院meet我,然後仲輕輕撘住我手臂過馬路

我個人本身唔係攪過好多次,女朋友都冇嘜幾個,對攪野冇咩研究,不過佢有叫我同佢對住塊鏡做,真係好爽,我係塊鏡見到佢個樣,斯文中帶點風騷,過程也很投入,好快就比佢ko左。之後佢仲陪我傾左好耐計。

講優點,我就覺得佢五官標誌,斯文大方,皮膚滑滑溜,一粒暗瘡都冇,身材又均稱,著衫夠瘦,除衫有肉。雖然只得150,望落唔會好矮,唔似小儀果種矮,瘦底,有個b cup ,著起件件衫都超索!

不過唔似靚妹仔,有d貴氣,如果喜歡高大既,就真係未必啱

**** Hidden Message *****

sang1983 發表於 2017-3-9 19:41:35

tks for sharing

onlykk 發表於 2017-3-9 20:01:09

CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC

lawkinglam1104 發表於 2017-3-9 20:19:33

。。。。。。。。。。。。。

jasongggg 發表於 2017-3-9 20:19:35

c'c'c'c'c'c'c'c'c'c'c'c'c'c'c'c'c'c'c

abcabc109 發表於 2017-3-9 20:26:26

who is she?

fung1419 發表於 2017-3-9 20:40:54

CCCCCCCCCCCCCCCCCCC

ETHAN005 發表於 2017-3-9 20:53:46

c'c'c'c'c'c'c'c'c'c'c'c'c'c'c'c'c'c'c

Bergamot 發表於 2017-3-9 21:52:56

Cccccccccc

Friedmen 發表於 2017-3-9 22:54:31

Cccccccvvvvvvvvvvvv
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 新手揾CC,戰戰兢兢