jolie9394 發表於 2017-2-24 12:29:46

請認明我是正貨32d jolie9394- 提防假冒

Hiding post
請認明我是正貨32d jolie9394- 提防假冒

近月被人盗用account 之我有感

記得上年上映的《柏鳥小姐的童幻世界》(英语:Miss Peregrine's Home for Peculiar Children )是一部於2016年上映的美國黑暗奇幻電影。

臨結局時,男主角與奸角周旋,奸角更有易容術。將自己化身成男主角,令到眾人難辨,差點錯手把男主角殺掉。

常常看到網絡上的騙案,說甚麼點卡黨肆虐,不少苦主哭訴無門,即時報了案也未能成功追討。

本以為這些事情只會發生係別人身上,怎料同行如敵國。

話說首先多謝有心ching通知,要不然我仍被蒙在鼓裏。

點解佢要偷我相?明明d相打曬jolie9394呢個水印,仲要偷。佢竟然大膽到將account 名改到一模一樣,以混淆視聽。

仲要將我派比人既福利(全部打o左水印既)照片&movies 拎去賣?使我無心戀戰,令到不少Ching苦苦哀求我在發新福利,不要令他們斷米糧。

佢既行為情況猶如將「空氣」入罐,行為可恥。

有Ching 勸我,說:如果你唔正,又點會偷你相?唔正都唔偷喇,你應該開心才是!聽罷後,我真的無言以對。

你估呢個世界真係有o甘多32 d 奶奶?仲要唔墜?仲要係真波咩?

有追我post或者同我有交流過既都知,我比較鐘意用voice msg/語音,同埋text in english,同埋我個acc既朋友圈唔係一時三刻整既,內容長度猶如滔滔江水連綿不絕。

希望幫手,唔好中呢個「假人」的陷阱。我唔想將我平時既免費福利,比有心人去呃人錢。佢既行為極可恥。

本以為在微信貼上溫馨提示就沒事,怎料**** Hidden Message ***** 而我是貨真假實的32 d jolie9394。

我主 **** Hidden Message *****
每個account 已註明:提防假冒。

Human 發表於 2017-2-24 17:19:33

希望可以與真正既你一聚

cdmanpg 發表於 2017-2-25 06:41:48

Cccccccccc

roy0121 發表於 2017-2-25 11:17:08

cccccccccccccccccccc

fred311 發表於 2017-2-25 15:39:22

cccccccccccccccccc

rickylee 發表於 2017-2-25 16:33:02

????????????????

Nevermindleung 發表於 2017-2-26 07:21:13

Who?????

kingkong888 發表於 2017-2-26 14:18:30

hx for sarin

wonghoimai 發表於 2017-2-27 00:32:43

.kgfcxzxcghjkl;'lvcvhbjk

ngshick 發表於 2017-2-27 00:35:17

thx! for share
頁: [1] 2 3 4 5
查看完整版本: 請認明我是正貨32d jolie9394- 提防假冒