four_man 發表於 2017-2-20 17:13:57

一皇二后~3P激情實錄

小弟在這圈子都浸淫一段日子,食女唔多唔少,但講到3P都是試過2次,適逢新年當然要搞個 sex party 同啲囡囡開年啦,新正頭事事順利呀嘛 今次係我第三次3P, 先介紹一下兩個女主角 一個係我個舊愛飄逸長髮Caroline 佢嘅絕招係水中簫 另一個係新歡個性短髮carman,佢嘅拿手絕技係 body massage。 真係唔好講笑,佢哋兩個嘅絕技絕對係首屈一指,好舒服,當然ML功夫都無得彈啦。如果唔正,我就唔會做咗佢哋嘅裙下之臣。佢地都有好多C兄report,小有名氣服務好師妹。其實3P好難會有咁爽,兩個囡囡要互相配合,互相認識係最好,因為有默契,同時要互動,所以我事先 徵求同意之下介紹佢哋雙方認識 出奇地佢哋又真係一見如故 . 當然求之不得 ,當晚仲夾埋玩我。倆強聯手玩死啦!其實大家玩得夠放先會同享快樂,高潮迭起, 直搗3P 精粹[害羞][害羞]
**** Hidden Message *****
約會過程:
後記:

wonghoimai 發表於 2017-2-21 00:38:04

bnm,hgfdsfbnmbgfdcvxbncbxv

Williamchak211 發表於 2017-2-21 00:48:31

Wiwwww hv a loook ar

timng 發表於 2017-2-21 01:28:55

Cccccccccccc

iam 發表於 2017-2-21 01:34:58

Cccccccccc

fff212 發表於 2017-2-21 01:41:07

cccccccccccccccc

Coutinho2017 發表於 2017-2-21 01:42:31

Nice to meet you

pl33 發表於 2017-2-21 01:47:41

Let me see

kit0103 發表於 2017-2-21 02:01:20

Support support

Ivan0487 發表於 2017-2-21 02:06:43

Ccccccccccccccc
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 一皇二后~3P激情實錄