playboy 發表於 2017-2-7 22:53:16

大波有禮的Money

其實與Money約了多次,因為沒有時間,呢排終於得閒幫佢出返個Report
Money 身材一流要大的地方都大,特別現在比之前消瘦了更顯出大乳更大。身形屬於瘦低大波形。
見面後放低家用,Money 十分細心幫我更衣仲幫我掛起件褸,每次見面都甘細心。
Money會較好水後先叫你入去沖涼,過程十分細心沖小弟,佢一路幫你沖小弟弟一路幫佢一雙大乳搽沐浴露,小弟弟已經立即直立敬禮,即刻沖身出去辦正事。
出去後,Money好細心將小弟弟抹乾之後開始表演吹奏技巧,她吹奏十分細心時深時淺,可能同Money已約了多次,她已知道小弟弟的敏感帶。
一路吹奏一路玩她那對大乳,Money開始發出輕聲的呻吟。吹多一陣後,Money已坐了上來,其間轉了幾個Post, Money 的表情亦十分滿足,睇到佢呢個滿足表情,我亦來最後衝刺。
衝刺後,Money 好細心幫我清潔小弟弟,佢見到我經過一輪激戰後,滿頭是汗,佢好似女朋友甘用紙巾幫你抹頭上的汗。
之後吹左一陣水後一齊沖涼,其間Money亦好細心幫我沖洗。之後仲幫我拿返件褸。
有時間一定會再約佢。

Money聯絡資料
**** Hidden Message *****

Peeta 發表於 2017-2-9 22:31:00

ccccccccccc

uuwants 發表於 2017-2-9 22:33:43

Thanks for sharing!

iamhkhk 發表於 2017-2-9 22:43:36

Thanks for sharing

iPhone0 發表於 2017-2-9 22:54:13

thanks for sharing

crazyhappysex 發表於 2017-2-9 23:22:05

cccccccccccc

kingkong888 發表於 2017-2-9 23:25:05

thx for sharing

Abc9413 發表於 2017-2-9 23:57:39

Cccccccccccccc

timothylam 發表於 2017-2-9 23:58:52

cccccccccccccccccc

wongwong1234 發表於 2017-2-10 00:18:07

cccccccccccc
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 大波有禮的Money