kenay 發表於 2017-1-20 03:00:24

絕對不能錯過的高質真CC

自從大人網被強屈入罪後, 冇晒聲氣, 直到最近收到上訴消息, 及改革唔比出post打色情服務, 先再見署光. 之前大眾都好擔心就咁放棄, 以後男仔女仔都冇左個好平台.

真CC買少見少, 好多都比富豪包晒, 對我來講, 貴D都值. 我今次要講既係, 原本是3500, 最近減價至3000, 成功認證的女Model sunsun

170 cm
34D 24 35
斯文甜美, 皮膚又白
3500是絕對值得的. 如果去私人會所玩開, 呢種貨色你冇6000-8000都食唔到
當然去會所, 佢唔係日日有生意, 又要陪飲酒, 又可能比人中出. 要搵真銀, 做CC走多兩轉反而快好多
樣子身材都有D似韓妹, 但其實是貨真價實香港人, 年輕, 21歲, 冇紋身既乖女, 你摸落去係滑手
外表好完美, 我擔心佢係流水式服務, 做完即走既假CC. 又唔係wor, 傾到計, 足90分鐘. 仲要減到3000, 絕對值得.
我寧願食一次佢, 好過食3次大陸妹.

呢D貨式有得約好快D約, 唔知幾時比人包起, 我諗佢係近半年最Top既CC.

sunsun資料:
**** Hidden Message *****

timng 發表於 2017-1-20 03:08:14

Cccccccccc

wongwong1234 發表於 2017-1-20 03:11:06

ccccccccccccc

Mosquito101 發表於 2017-1-20 03:51:43

Ccccccccccccc

杰_杰 發表於 2017-1-20 04:50:52

Cccccccccccccc

toygirl 發表於 2017-1-20 04:55:27

Ccccccccccccccc

Nlee 發表於 2017-1-20 05:16:12

Ccccccccccc

199779 發表於 2017-1-20 07:09:50

Seeeeeeeeeeee

uuwants 發表於 2017-1-20 07:58:04

Thanks for sharing!

abadguy 發表於 2017-1-20 08:21:54

cccccccccccccccccccccc
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 絕對不能錯過的高質真CC