jurassic_real 發表於 2016-2-16 00:56:40

侏總回歸了!! - 陪伴大人網成長的5年

唔知我識的師兄弟還在不在呢?

自此大人網開台以來成為了第1位的DIAMOND VIP, 推出了28擊的回復單身系列.... 出POST出報告到比報紙登埋出嚟.... ;P
見證小弟第一代女皇的出世及引退... 不幸的被攻擊以致SERVER DOWN所有資料第一次全毁....

重新開台後的大人網更是如日方中, 為各師兄及CC提供了十分公正的平台.... 小弟亦出了25集的偷情寶鑑系列.... 大人網更是
一時風頭無倆.... 可惜去年的一輪掃蕩, 又滅了各兄弟姐妹的溝通平台.... 因此亦成為了香港經濟走下坡的主要原因...:lol :lol

此次大人網第3次捲土重來, 真的未知是會如何結局, 眾多弟兄姐妹都是抱持觀望不敢莽動(小弟亦然). 希望大人網都能盡快
重拾正軌, 令大家有個好平台進行交流, 唔使再做遊魂野鬼咁可憐啦:'(

希望快啲見到多啲師兄蒲頭!!! 亦快啲有更多唔同種類的CC係度出現令大人網百花齊放!! 相信不久將來好快會獻出我為
重生的大人網的第一份包膠!!!

seafoodwah88 發表於 2016-3-14 02:08:56

朱總,努力回憶吓,出返啲舊report嚟回味吓,
我都有幾份。

善良的槍 發表於 2016-2-16 12:42:01

豬總...好耐冇見, 期待你的報告:lol

jurassic_real 發表於 2016-2-16 15:51:25

師兄之前叫咩名吖?報上名來好喎唔好收埋收埋先得吖@

Nandayo 發表於 2016-2-17 10:10:41

Wait for your first report

Tony132 發表於 2016-2-18 06:20:04

新人加入 。。期待!!

davidchancc 發表於 2016-2-18 12:09:24

侏總你好....仲知唔知tally的近況?想見下佢.......

lok132032 發表於 2016-2-18 23:53:22

Wait for your first report

mike_cha 發表於 2016-2-21 09:06:01

Good to know thatChing return!!!

dow1818 發表於 2016-2-21 20:28:53

support support :)

Tebsan2 發表於 2016-2-22 10:13:12

支持豬總回歸!
頁: [1] 2
查看完整版本: 侏總回歸了!! - 陪伴大人網成長的5年