KS9543 發表於 2016-2-3 00:32:34

中伏,假相CC

今日約左個CC,
之前見佢WECHAT POST出來D相個樣都唔差,
咁就試下約佢,$1600/1Q
然後佢約我系尖沙咀香檳樓下間金巴利等,
一見面,屌你老味,系WECHAT話自己168CM高,
其他150CM都冇,
個樣同WECHAT D相個個完全係兩個人,
明明話22歲,其實係32歲,
於是我緊係唔接受啦,
佢仲好意思問我攞錢,仲要咩都冇做過都要比$1600,
佢係咪傻Q左呀?我系WECHAT問佢系咪本人相啦,佢老母西都話系佢自己來,
之後出到同我講冇話到D相係佢自己,
之後仲問我攞車錢,都痴Q線嘅,
走左之後,不斷SENT WECHAT黎騷擾我,
話我玩野,又話影左我相,擺上高登起我底,
話咩高登有人識我,起緊我底,
話咩已SENT我D資料去警察到,警察要搵料好容易姐,洗Q佢SENT咩?
話遲下攪9我屋企人,話會放火燒我屋企,
高登已經起左我底,我會做主角,
話好快有人打比我,係有人打比我,咪係個八婆用133打比我囉,打左十幾次! 以下係佢D資料,
佢應該係用超過兩個WECHAT,用唔同嘅人相來搵客!

24歲 OL part-time   Shirley
http://hkbigman.net/thread-151-1-5.html

WECHAT:relybbg同jennyrgy
電話:6773 8258

KOT 發表於 2016-2-20 00:08:30

mostly this is agent girl.

fordownloadca 發表於 2016-2-20 02:59:52

saw her ad at the other site. almost fooled by her pics too.

fordownloadca 發表於 2016-2-20 03:13:06

she was one of my potential.target. thanks for the report.

pauly 發表於 2016-2-24 16:39:00

thanks for your report

onlun9234 發表於 2016-3-19 08:29:01

thanks for info

laish838 發表於 2016-3-26 17:35:10

比平常貴好多,重要作嘔!

點點花生 發表於 2016-4-23 23:51:00

差d 中伏
頁: [1]
查看完整版本: 中伏,假相CC