大支嘢 發表於 2016-10-17 01:08:51

當旺搵阿bee搞野

今日馬仔聽話,搵返小小,當然要搵女賀賀,翻嚇WeChat的人,阿bee個**** Hidden Message *****樣唔錯,最緊要有笑容,實旺........
   約咗Tst9点.新金莎,見面后個人同個相一樣,冇變,我最驚見到唔同樣噶,講野把聲有點沙,笑容好到人都舒服好多.
    入房後梗係一齊玩水,個波唔大,真係小肥,皮肤真係好好,夠滑,冲好,仲幫我抹干身,幾好/::)
      齊齊上床搞嘢,常規動作,佢好主動細心做足晒功夫,搞到我爽!
   到我入匝,梗係直插到底,時快時慢,當我見到阿bee想到頂,需要我快,我就慢,好好玩,見到佢個辛苦樣,真係有滿足感,(事後我俾佢拍佐幾下,話我玩佢,係好開心果種)
   狂插十幾分鐘,我都忍唔到,成支嘢捫出来,徐dom,全部射係阿bee對波度,結束戰鬥
      寫完篇文,再睇吓今日凌晨的美職爭唔爭氣,爭氣就會再搵阿bee,旺夫相,介绍俾各位師兄
   阿bee WeChat:

yusharon18 發表於 2016-10-17 01:14:35

cccccccccccccccccc

lovesiu1994 發表於 2016-10-17 01:24:37

ccccccccccccccccccc

kit0103 發表於 2016-10-17 01:39:12

Cccccccccc

allenwong 發表於 2016-10-17 02:11:08

cccccccccccccccc

pigpig 發表於 2016-10-17 02:58:05

see see sin

faifai1985 發表於 2016-10-17 03:49:35

Ccccccccccccccc

bighi 發表於 2016-10-17 04:25:41

USS Zumwalt DDG-1000USS Zumwalt DDG-1000USS Zumwalt DDG-1000USS Zumwalt DDG-1000

hk_boy 發表於 2016-10-17 05:13:08

cccccccccccccccccccccc

Bill1234 發表於 2016-10-17 07:38:22

Iccccccvvvccc
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 當旺搵阿bee搞野