香港大人網

查看: 5266|回復: 128

有正職 part time出來約(G-I cup真波)

新手上路

WhatsApp :+852 62189863
Wechat: cc1863351
香港大專生 有正職 part time出來約(G-I cup真波)

自我介紹:

認證項目: 9
已認證項目:
年齡: 24
身高: 170
樣貌: 五官端好,靚女,鼻直高挺,瓜子臉孔、眼水靈有神、咀唇性感迷人 瓜子口面,高鼻,全身天然,波堅大,彈手又挺,E左右,好有手感,事業線好長,波濤洶湧,好有壓迫感,我鍾意,口才好,好健談。香港大學畢業
上圍: 38G (之前男友話我有H) ,淺色細neinei,好enjoy被人鍚
腰圍: 24
臀圍: 35 翹屁股,彈手好肉,鐘意被人推
皮膚: 無紋身
國籍: 香港
簡介: 保證服務做到最好、令約見我的另一半滿意。
見面費: 萬起。

內容價位請私我喔,謝謝!(安全、舒適、好服務)

全套服務:鴛鴦浴,按摩,波推,無套口交,愛愛,口暴.絲襪足交
安靜隱密的空間乾淨衛生的環境
一對一貼近你身心讓你身心靈完全放鬆
完全開放你要的~讓哥哥感受激暢愉快
細緻的手法服務用心絕不偷時
用心服務有小女人Fu苗條身段膚質優技術一流
下午2點至淩晨1點有空喔(可提前預約時間)

Line: anni6888

先whatsapp / wechat / line 預約,如果我覺得您可靠誠懇、我覺得ok可以做,我會訂四至五星酒店,希望您唔好放我飛機啦,謝謝。

這位朋友跟我開心完後,寫了一遍報告:

上個禮拜朋友A同我開心完後,比我既評語:餵,我寫事後感想比你,唔好show我電話。是甘的,膽粗粗用曬d小弟準備去歐洲旅行既積蓄食了件A貨明星,xxx(我呢度唔開名啦,你知我講邊個就ok),x.x萬,叫做食過明星,樣貌同像片視頻電影一樣,順眼姣,有d魅惑既眼睛,同佢電影風格一樣,瓜子口面,高鼻,全身天然,波堅大,彈手又挺,E左右,好有手感,事業線好長,我入房著晚裝中門打開,波濤洶湧,好有壓迫感,我鍾意,口才好,好健談,同佢youtube把聲一樣,一定係自己本人,送我有似足封面既雜誌相,香港廣東話溝通,同聲同氣,當然普通話英文都可以,畢竟係大學生(HKxU,邊間自己問)。態度好好,佢話當演戲,全情投入,當然佢始終唔係拍一路向西,我要求莞式服務佢做不夠,但overall係好爽,任我錫,btw,我錫佢lin,佢好怕痕,點笑穴咁,哈哈,西緊多水,總算滿足過明星夢啦。你話貴,其實又唔係,講真,今日真係試左一件A貨明星,師兄有句名言蘇州過後冇艇塔,今日約到,可能聽日人地已經唔會再接。到時候,就算我有錢人地都未必會接我。我臨走之前,佢好擔心我會唱佢,但又好想我再搵佢,我叫佢放心啦,你都係想搵錢,而我都係想要一種虛榮心慾望姐。點都好啦,不過都係低調d,試過自己知就算啦,無謂搞到人地,有需要就再約,比條路人地行。anyway,安排好,真係貨真價實(物超所值),滿足曬。

今日型男B同我翻雲覆雨之後,比我既評語:[hide]今日萬聖節,亦係我人生特別既一日,就係呢日,我終於同明星有零距離既接觸,我好多謝安妮姐既安排。安妮姐一向講信用,佢send左資料比我唔多,只有三個字,就係個A貨明星名,叫我自己上google搵,我睇左youtube,bubble雜誌video入面,佢既性感片,又睇左佢唔同地方既show,都有一個共同點,就係,靚女,好Q大波,H波真波,好正,同埋好活潑可愛。安妮姐話,今次佢有難,叫我幫一幫,但唔好唱,我應承過你,一定做到,佢態度好服務好,同埋最緊要,真係佢本人,冇花冇假,漫遊波推水蕭,傳教士觀音坐蓮狗仔式,全部試曬,深喉吹,差d口爆顏射,69玩埋,我好滿足,最後佢話我靚仔,想同我合照,我好似發完場夢咁,最後送我一本bubble雜誌,好似暗示d咩咁,話入面好多佢d朋友...叫我需要就搵番安妮姐,多謝你!

後備聯繫方式: WhatsApp :852--54666615
Wechat: 852--54666615

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?立即註冊

x
回復

中級會員

Cccccccccc
回復 支持 反對

中級會員

Let me see
回復

新手上路

See see seeee
回復 支持 反對

新手上路

Ccccccccccccc
回復 支持 反對

新手上路

thanks for sharing
回復 支持 反對

高級會員

3qqqqqqqqqqq
回復 支持 反對

新手上路

WhatsApp :
本帖隱藏的內容
+852 62189863
Wechat: cc1863351
Line: anni6888

認證項目: 9
已認證項目:
年齡: 21
身高: 170
樣貌: 五官端好,靚女,鼻直高挺,瓜子臉孔、眼水靈有神、咀唇性感迷人
上圍: 36E  ,pink色細neinei,好enjoy被人鍚
腰圍: 24
臀圍: 35 翹屁股,彈手好肉,鐘意被人推
皮膚: 白滑
簡介: 保證服務做到最好、令約見我的另一半滿意。

哥哥評價如下:
約左呢個女教師,酒店位置很方便,入房一見她己有甜美笑容,穿著一件白色透視外衣,盡顯胡蘆形身材。
侍浴其間己有大車,上下前後波推,好用心,乾身在床上,問她來過香港嗎?她說第一次到,因她看過A片那些女角,幹後門時很刺激,她是來尋刺激的,她問我fuck佢嗎?我見她那蚌型陰唇,清秀的菊花,就試吧。她扒在床上,抬高屁股,初初慢慢按進去時,他說有點痛,感覺像破他處的,後來拔出來再出入很多次,他就很享受的叫好,過程很好,真實沒有做作。
本帖隱藏的內容
另外好姐妹 WhatsApp :852--54666615
Wechat: 852--54666615
回復 支持 反對

新手上路

woo wo wo~
回復

新手上路

Cccccccccccc
回復 支持 反對