香港大人網

查看: 63112|回復: 2409

玩學生妹玩出大頭佛, 都唔知點收科

註冊會員

話說我前排心思思, 去millionbb比錢買左個富豪會員.
就係想試下用錢交友, 包學生妹.
玩得包養, 都係貪新鮮, 嫩口, 乾淨.
睇岩左個學生妹, 身材就真係一般, 大波就一定冇, 普通B級,
但勝在條腰幼, 皮膚又白滑, 對腳靚得黎又有少少肉地, 個PATPAT勁彈勁好肉, 唔化妝已經好靚, 好有青春氣息.
應該係話中學生唔需要化妝. 佢眼大大好精靈.
個女仔2月生日先18歲, 仲著緊中學校服, 考緊dse, 唔食煙唔飲酒, 少少蠢蠢地(可能係入世未深)
為左安全地好好品嘗呢個可愛學生妹, 我仲專登去比一個月短期租約租左個套房一個月慢慢享受, 食盡佢.
因為佢考dse, 而家都已經唔駛點樣番學, 時間好自由, 所以可以成日見, 成日屌.
好多時都著住校服來我租個單位, 我地平時出街就扮父女, 一入到房就玩盡淫賤遊戲

以下內含不雅內容, 不喜勿看
個女仔咁乾淨, 玩得包養當然玩埋中出啦, 買定一排避孕丸比佢, 諗住萬無一失.
租套房錢7000蚊, 加兩萬蚊包養費, 加埋D飲食雜費, 全部加埋都係3萬5, 中出左佢30次都有, 射到佢成個子宮都係我d精. 真係抵玩到爛. 好過你ON99走去比錢玩model/明星仔, 又貴年紀又大.
玩完一個月, 幾乎玩到精盡人亡, 我諗兩個月都唔洗再搵女.

開心完, 過左兩星期, 點知佢今日同我講有左, 問我負唔負責任. 我以為佢講笑, 邊有咁快, 佢話仲未黎M, 之前唔會遲咁多.
我話你有食避孕丸, 唔會有BB.
佢竟然同我講: [冇食呀]
我: [下? 冇食? 我買埋比你wor!]
佢 [我其實好怕吞藥丸, 所以其實只係食左幾次, 以為隔日食就夠, 唔需要日日食]
唉, 咁死得.
我: [你有冇買驗孕棒? 驗左未? ]
佢: [唔敢去買, 但我知道自己應該有左, 我上個月月中就應該有M, 到今日arm arm遲左1個月]
我: [咁我比錢你落左佢]
佢: [唔得架, 我唔想殺一個生命, 我會生佢出來]
我: [我有老婆]
佢: [唔緊要, 我地可以3口6面一齊討論]
痴線, 條女真係痴痴地.
條女知我邊度番工, 佢宜家成日搵上我公司話搵我食lunch, 我d同事已經開始覺得唔妥. 佢咁玩法我實家變都似, 離婚唔見一半身家.

今鋪真係引火自焚

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?立即註冊

x
回復

金牌會員

樓主,若你所説一切屬實,最好先帶她到醫生檢查。無論如何是兩條人命,認真思考。從前bigman有cc ching拉埋天窗。我認識的亦有一pair. 襯快檢查,愈早愈好
回復 支持 1 反對 0

金牌會員

之後點呀
回復

註冊會員

玩上隱丫!?
回復

新手上路

giiiihjnnggg
回復 支持 反對

中級會員

Cccccccccccccc